Prietaisas, galintis išgelbėti gyvybę ir turtą: iš Belgijos paskutiniai vienetai puikiai Lietuvos pirkėjų vertinami išmanieji dūmų detektoriai - įprasti detektoriai to tikrai nesugeba („HEIMAN“ dūmų detektorius, Video, Belgijos sandėlio papildymas 2021-05-07)  ()

„HEIMAN“ - išmanusis dūmų detektorius. Funkcionalus, atitinkantis tarptautinius standartus, įvertintas Vokietijos apdovanojimu ir pirkėjų puikiais atsiliepimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HEIMAN“ dūmų detektorius:

  • Aliexpress - nuo 22,95 € (perkant didesnį kiekį gaunasi pigiau);
  • Aliexpress - nuo 23,74 € (perkant didesnį kiekį gaunasi pigiau);
    • 30 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 3,26 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

ZigBee 3.0 Smart Hub

  • Aliexpress € 10,96;
    • kuponas - 4O7F3H8O0UDA;
    • Lenkijos sandėlis;
    • € 1 siuntimas į Lietuvą;
    • pristatys per 5-20 dienų.
  • Aliexpress - € 15,51;
    • papildomai 1 % kuponas - W1IOEO76MBNH;
    • Kinijos sandėlis;
    • € 0,57 siuntimas į Lietuvą;
    • pristatys per 33 dienas.

 

Atkreipiame dėmesį, kad iš Belgijos sandėlio liko vos keli vienetai šių dūmų detektorių. 

Taip pat verta pastebėti, kad pakuotėje gausite pilną dūmų detektoriaus komplektaciją - jau su įdėta keičiama baterija, kurios energijos užteks 3 metams.

Taip pat šiuos detektorius galima prilipdyti su 3M juostele arba prisukti su pakuotėje esančiais varžtais.

Dūmų detektoriai Lietuvoje jau kuris laikas yra privalomi ir tikrai ne veltui. Kasmet šildymo sezonas atneša ne vieną ir ne dvi itin žiaurias nelaimes, kai užsidegusiuose namuose ugnis pasiglemžia ne tik turtą, bet ir žmonių gyvybes.

Tokie dūmų detektoriai tiesiogiai gali ir padeda apsaugoti namų turtą bei gyvybes. Ir „HEIMAN“ yra vienas tokių labai naudingų įrenginių.

„HEIMAN“ dūmų detektorius yra įvertintas ir Vokietijos tarptautiniu mastu pripažintu Reddot įvertinimu, už inžinerinius ir dizaino sprendimus.

Taip pat šis dūmų detektorius atitinka tarptautinius standartus, kaip: EN14604, RoHS, Reach, CE, TUV ir kt. Tad tai visiškai saugus ir pilnai Europoje tinkamas naudoti dūmų detektorius.

Daliai skaitytojų gali kilti klausimas: o kam pirkti „HEIMAN“, jei Lietuvoje tų dūmų detektorių yra galybė ir netgi pigesnių?

Atsakymas gana paprastas - „HEIMAN“ nėra visiškai įprastas dūmų detektorius. Jis kur kas funkcionalesnis, palyginus su paprastais detektoriais.

 

„HEIMAN“ apie nelaimę informuoja ne tik garsiniu signalu, kuris siekia 85dB, bei šviesos įspėjimu, mirksi raudonai, bet ir tuo pačiu į išmanųjį telefoną išsiunčia informacinį pranešimą.

Pastarasis dalykas yra ypatingai pravartus, kurio Jums nepasiūlys Lietuvoje parduodami pigesni dūmų detektoriai.

Su tokia funkcija „HEIMAN“ tampa ypatingai pravarčiu įrenginiu tais atvejais, kai nesame namuose, ilgiau išvažiuojame, namuose paliekame vienus vaikus ir pan. Tokie dūmų detektoriai labai pravers ir sodybose, į kurias nuvažiuojame rečiau.

Pastaba: Norint pasinaudoti šia „HEIMAN“ išmaniąja funkcija, būtina drauge įsigyti ir prie namų WiFi tinklo prijungti Zigbee 3.0 arba Zigbee HA1.2 Gateway (vadinamųjų „Vartų“) įrenginį.

Dėka jo, dūmų detektorius išsiųs informaciją į Gateway įrenginį, o pastarasis per WiFi tinklą į telefoną. 

„HEIMAN“ yra dailaus dizaino, su išmania funkcija ir geba užfiksuoti dūmus 360 laipsnių kampu. Tad būsime informuoti dar pačioje nelaimės pradžioje.

Taip pat „HEIMAN“ dūmų detektorius praneš ir tuo atveju, kai liks nedidelis baterijos energijos kiekis - pradės mirksėti raudonos spalvos indikatorius.

 

Kaip minėjome, baterijos „HEIMAN“ darbuojantis 24/7 režimu ir užteks 3 metams. Vėliau beliks tik įdėti naują CR123A tipo bateriją.

„HEIMAN“ dūmų detektorių jau yra įsigiję 1 240 pirkėjų, turime beveik 400 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą. Puiki statistika.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems dūmų detektoriams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, giria puikią jų pagaminimo kokybę, labai sklandų veikimą ir greitą pristatymą į Lietuvą:

  • M***s: Greitas pristatymas. Esu nustebęs, kaip buvo lengva jį integruoti į namų padėjėją (nenaudoju oficialios programos) ir sukurti automatiką (visas procesas užtruko ne ilgiau kaip kelias minutes). Tai buvo bandomasis pirkimas, ketinu užsisakyti dar keletą dūmų detektorių, kad padengtų visus namus - 1 foto, 2 foto.

„HEIMAN“ dūmų detektoriaus vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()