Iš Lenkijos ir už tokią kainą elektriniai paspirtukai, kad privers išsižioti: aviacijoje naudojamo aliuminio korpuso, iki 350W varikliai, vienu įkrovimu 35 km ir puiki kaina („Niubility N1“ ir „Niubility N2“ elektriniai paspirtukai, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Niubility N1“ ir „Niubility N2“ - du puikių savybių ir kainos elektriniai paspirtukai. Ir dabar parduodami iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Niubility N1“ elektrinis paspirtukas

Wiibuying239,31 €;

  • nuolaidų kuponas WIISNN10;
  • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Niubility N1“ yra šaunus elektrinis paspirtukas. Kaip už tokią kainą, jis pasižymi labai geromis savybėmis.

„Niubility N1“ yra tvirto, aviacijoje naudojamo aliuminio rėmo elektrinis paspirtukas, sveria vos 12 kg ir yra lengvai sulankstomas.

Kai išlankstytas - 1054 x 436 x 1150 mm, o kai sulankstytas - 1054 x 436 x 480 mm.

„Niubility N1“ turi LED žibintus, atšvaitus, atlenkiamą kojelę bei funkcionalų ekranėlį, kuriame matyti važiavimo greitis, atstumas, baterijos lygis ir kt.

„Niubility N1“ aprūpintas 250W galios elektros varikliu ir įkraunama 36V 7.8Ah baterija. Toks derinys leidžia su šiuo elektriniu paspirtuku vienu įkrovimu nuvažiuoti 25 km bei pasiekti iki 25 km/h greitį ir įveikti 15 laipsnių įkalnes. Tikrai geri rezultatai.

 

8,5 colių dydžio pneumatinės padangos leis užtikrintai jaustis važiuojant įvairiais paviršiais. O dvigubai stabdžiai - E-ABS ir diskiniai - užtikrins maksimalų saugumą ir greitą sustojimą.

Gamintojas tvirtina, kad šiuo „Niubility N1“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 120 kg svorio žmonės ir turintys daugiau kaip 13 metų.

Pačios vairo šakės aukštis yra reguliuojamas, o tai dar vienas privalumas, dėl kuriuo „Niubility N1“ paspirtuku bus patogu važinėtis tiek paaugliams, tiek ir suaugusiems.

„Niubility N1“ apžvalga (prancūzų kalba):

„Niubility N1“ apžvalga (italų kalba):

„Niubility N2“ elektrinis paspirtukas

Wiibuying290,84 €;

  • nuolaidų kuponas WIISNN2;
  • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Niubility N2“ yra visai naujai pasirodęs elektrinis paspirtukas.

Jis truputi brangesnis už „Niubility N1“ ir jau pagal pavadinimą galima spėti, jog turėtų būti pranašesnis. Iš tiesų, tai taip ir yra.

Nors „Niubility N2“ paveldėjo absoliučią daugumą „Niubility N1“ savybių, bet čia jau turime ir rimtų patobulinimų.

„Niubility N2“ turi dar galingesnį 350W elektros variklį, kas leis greičiau įsibėgėti ir įveikti jau 25 laipsnių įkalnes.

Nors greitis maksimaliai yra tas pats - 25 km/h - bet dėka dar talpesnės baterijos - 36V 10AH - vienu įkrovimu jau nuvažiuosime iki 35 km. Dar vienas privalumas.

Baterijos įkrovimo rezultatai kiek padidėjo: „Niubility N2“ įkrausime per 5-6 val., kai „Niubility N1“ per 3-4 val. Visgi, talpesnė baterija ir didesnis nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu yra to verti.

Tuo pačiu „Niubility N2“ padidėjo ratai: nuo 8,5 iki 10 colių, dėl ko turėtų būti dar maloniau važiuoti nelygiais paviršiais.

Atitinkamai „Niubility N2“ išaugo ir dydis: išlankstytas 117 x 47 x 124 cm; sulankstytas 117 x 47 x 51 cm. Svoris irgi padidėjo nuo 12 iki 14 kg. Puiku, kad išliko galimybė keisti vairo aukštį.

Na, o kitais aspektais šie el. paspirtukai nesiskiria. Bendrai, „Niubility N1“ yra labiau tinkamas vaikams bei paaugliams, o štai „Niubility N2“ jau labiau suaugusiems ir didesnius atstumus nuvažiuojantiems žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()