Wiibuying rekomenduoja: be jokių papildomų mokesčių, iš Lenkijos, su kuponais iki 100€ pigiau kiečiausi elektriniai dviračiai - iki 750W galios, Samsung baterijos, iki 45 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 120 km, Shimano pavaros ir net įkrauna telefonus („ENGWE EP-2 PRO“, „Samebike 20LVXD30“, „SAMEBIKE XWLX09“, kuponai, iš Lenkijos, Video)  (1)

Wiibuying šįkart išparduoda įspūdingos išvaizdos bei galios elektrinius dviračius. Ir jie be jokių papildomų mokesčių parduodami iš Lenkijos, tad į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Wiibuying mus patikino, kad visi šiame tekste minimi dviračiai siunčiami iš Lenkijos ir reikalingus mokesčius bei muitinimo klausimus jau yra sutvarkę Wiibuying.

Tad tos kainos, kurios yra nurodytos šiems dviračiams, panaudojus papildomai kuponus, ir yra tos galutinės kainos. 

Apie pirkimo Wiibuying ir kitose el. parduotuvėse tvarką galite išsamiai paskaityti čia.

Wiibuying teigia, kad belieka tik išsirinkti norimą dviratį, pasinaudojus kuponu jį įsigyti už labai gerą kainą, ir per keletą dienų kurjeris jį pristatys tiesiai į namus. Ir dviračiai net labai verti dėmesio.

„ENGWE EP-2 PRO“ - 750W, 48V 12.8Ah baterija, storos padangos, sulankstomas

  • Wiibuying€892.25; DĖMESIO: Nauja kaina €867.04 su nuolaidos kupono kodu WIILT1EP2, plius nemokamas šalmas (dovana turi pasirodyti užsakymo krepšelyje įkėlus prekę).
    • kuponas - WIILT1EP2;
    • iš Lenkijos sandėlio - greitas pristatymas į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai, liko tik geltonos spalvos modelis.

„ENGWE EP-2 PRO“ yra labai išvaizdus ir dabar, pasak Wiibuying, net 100 eurų pigiau parduodamas elektrinis dviratis.

Ganėtinai kompaktiškas ir tuo pačiu sulankstomas elektrinis dviratis, dėl ko patogu jį pasiimti su savimi - tiesiog įsidedant į automobilio bagažinę.

Reguliuojamas vairo bei sėdynės aukštis irgi yra akivaizdūs privalumai. Kaip ir itin tvirtas metalo rėmas dėl ko dviratis atlaiko iki 150 kg svorio apkrovas.

„ENGWE EP-2 PRO“ aprūpintas ir galingu, bešepetėliniu 750W elektros varikliu, kuris leidžia išvystyti iki 45 km/h greitį. Yra keletas skirtingų važiavimo režimų ir atitinkamai greičio pasirinkimų.

Prie to pridėkime ir turimas 7 Shimano pavaras, kas irgi pravers važinėjantis skirtingų dangų paviršiais.

Baterija čia irgi solidi - Samsung kompanijos 48V 12.8Ah. Ir gamintojas tvirtina, kad ją pilnai įkrausime per maždaug 5 val., o vienu įkrovimu, vien elektra, galima nuvažiuoti iki 60 km. Papildomai minant pedalus ir iki 120 km. Labai geri rezultatai.

„ENGWE EP-2 PRO“ aprūpintas ir 20” dydžio bei 4.0” storio ratais. Priekyje dviguba amortizuojanti šakė, su užrakinimo galimybe. Pravartus dalykas, kai reikia važiuoti asfaltuotu keliu, į įkalnę, o kai nuspręsite važinėtis miško keliais.

Mechaniniai diskiniai stabdžiai, LED šviesos ir informacinis ekranėlis, kuriame pateikiama svarbiausia informacija taip pat yra būtini ir laukiami elektrinio dviračio atributai.

„ENGWE EP-2 PRO“ - šaunus elektrinis dviratis, su kuriuo galima važinėtis pačiais įvairiausiais keliais. 

Tik atkreipkite dėmesį, kad jis sveria 35 kg., tad tai ne vaikams skirtas elektrinis dviratis. Jiems jis yra kiek per sunkus. Tai vyresniems paaugliams ir suaugusiems skirtas elektrinis dviratis.

„Samebike 20LVXD30“ - 350W, 48V 10Ah baterija, sulankstomas, jaunimui ir suaugusiems

  • Wiibuying€646,98;
    • kuponas - WIILT1S20;
    • iš Lenkijos sandėlio - greitas pristatymas į Lietuvą.

„Samebike 20LVXD30“ yra tvirtas, išvaizdus, gerų techninių specifikacijų ir kainos elektrinis dviratis.

Šį modelį perka ir pirkėjai iš Lietuvos bei vertina labai aukštais balais. Taip pat verta pažymėti jog šiuo metu, tai yra pati mažiausia šio dviračio kaina. Įprastai net ir su nuolaidomis kitose parduotuvėse jis kainuoja apie 650 eurų - neįskaičiuojant PVM.

Tad Wiibuying jau sutvarkę visus muitinimo reikalus, sumokėję mokesčius ir „Samebike 20LVXD30“ šiuo metu parduoda už labai gerą kainą.

„Samebike 20LVXD30“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 20 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 7 pavaros, LED žibintais.

„Samebike 20LVXD30“ išmatavimai, kai jis išlankstytas -  153 x 112 cm, ir kai sulankstytas - 80 x 68 cm.

Dviratis sveria 26,5 kg ir juo gali važiuoti iki 120-150 kg svorio žmogus. Rimtas elektrinis dviratis.

„Samebike 20LVXD30“ turi 350W elektros variklį, 48V 10.4Ah bateriją, kurią pilnai įkrausime per 4 val.

Geras dalykas yra tas, kad baterija yra išimama, tad nėra būtina gabenti prie elektros lizdo paties dviračio.

Maksimaliai pasiekiamas 30-35 km/h greitis ir nuvažiuojama iki 70-80 km.

Įdomu ir tai, kad „Samebike 20LVXD30“ turi nuotolinio valdymo pultelį-raktelį ir su juo galima rasti dviratį bei aktyvuoti signalizaciją. Jei kas nors bandys nuvaryti jūsų dviratį, įsijungs garsinis signalas.

„Samebike 20LVXD30“ palaiko 3 važiavimo režimus: vien elektra (iki 40 km), papildomai minant pedalus (50/50 režimu su elektros varikliu ir tada iki 80 km) ir vien minant pedalus.

Elektrinio dviračio LCD ekranėlyje matysime baterijų energijos likutį, greitį, nuvažiuotą atstumą, pasirinktą važiavimo režimą. Tuo pačiu čia yra ir USB jungtis, tad galima įkrauti telefono bateriją. Labai praktiška funkcija. Ant vairo yra įtaisytos pavarų perjungimo svirtelės, stabdžių rankenėlės, garsiniai signalai, šviesų valdymas ir t.t.

„SAMEBIKE XWLX09“ - 500W, 48V 10Ah baterija, storos padangos, sulankstomas

  • Wiibuying€1039,12; DĖMESIO: Nauja kaina €1021,29 su nuolaidos kupono kodu WIILT1X09, plius nemokamas šalmas (dovana turi pasirodyti užsakymo krepšelyje įkėlus prekę).
    • kuponas - WIILT1X09;
    • iš Lenkijos sandėlio - greitas pristatymas į Lietuvą.

„SAMEBIKE XWLX09“ - dar vienas monstriukas, skirtas važinėtis įvairiausiomis dangomis.

Gamintojas tvirtina, kad „SAMEBIKE XWLX09“ yra sulankstomas elektrinis dviratis, tvirto magnio lydinio rėmo, sveria 35 kg ir atlaiko iki 180 kg svorio apkrovas. Rimtas rezultatas.

Aprūpintas 500W elektros varikliu ir 48V/10Ah baterija, kas leidžia pasiekti iki 35 km/h greitį ir vienu įkrovimu vien elektra nuvažiuoti iki 45 km, papildomai minant pedalus iki 90 km.

Čia rasime įvairių važiavimo režimų ir beliks tik išsirinkti konkrečioje situacijoje patį tinkamiausią.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad „SAMEBIKE XWLX09“ sėdynės aukštis yra reguliuojamas, o tai pliusas, lengviau dviratį pritaikyti skirtingo ūgio žmonėms.

„SAMEBIKE XWLX09“ aprūpintas diskiniais stabdžiais ir 7 Shimano pavaromis, kas dar palengvins važiavimą.

Beje, „SAMEBIKE XWLX09“ turi amortizuojančią, dvigubą priekinę ED šakę, su užraktu. Gale taip pat yra ED amortizatorius.

„SAMEBIKE XWLX09“ baterija yra išimama, dėl ko ją bus patogu įkrauti.

Taip pat elektrinis dviratis aprūpintas CTS 20″ dydžio ir 4.0” pločio ratais, o tai leis su šiuo dviračiu važinėtis tiek miesto, tiek ir užmiesčio keliais.

Priekyje yra ryškiai šviečiantis LED žibintas, o ant vairo įtaisytas informacinis LCD ekranas ir greta jo USB jungtis, tad tuo pačiu galima įkrauti telefoną. Naudinga papildoma savybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)