[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)  (1)

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR WD8“ langų valymo robotas:

  • Pilkas modelis - 83,54€
  • Baltas modelis - 110€
  • Kuponas: 24AN10
  • Iš EU sandėlio - greitas ir saugus pristatymas
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

Atkreipiame dėmesį, kad tai yra visai neseniai rinkoje pasirodęs kompanijos langų valymo robotas. Ir dabar parduodamas už mažiausią kainą. Net anonso metu nebuvo tokios žemos kainos. 

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes kiekis ribotas, kaip ir pasiūlymo laikas.

Ką apie„ABIR WD8“ langų valymo robotą sako apžvalgininkai?

Žemiau pateiktoje apžvalgoje galite matyti labai įdomų ir išsamų roboto išbandymą.

Apžvalgininkas iš Ukrainos paprastai ir aiškiai supažindina su šiuo langų valymo robotu ir jo veikimu yra labai patenkintas. Puikiai matyti, kaip robotas nuvalė itin nešvarius langus.

Štai patys svarbiausi dalykai, kuriuos akcentuoja apžvalgininkas:

„Ką gi, mielieji. Išbandžiau daugybę langų valymo robotų ir štai šis 2023-ųjų „ABIR WD8“ modelis yra vienas įdomiausių.

Pakuotė? Labai gausi. Su 4 keičiamomis šluostėmis. Net nuotolinio valdymo pulteliui įdėjo baterijas. Tiesiog - iškart imk ir naudokis šiuo robotu.

O kokio simpatiško dizaino. Kvadratinės formos. Viršutinėje dalyje yra medžiaginė rankena, patogu paimti. Valdymo mygtukai ir garsiakalbis. Taip, šis robotas dar ir kalba. Tiesa, tik angliškai.“

Toliau apžvalgininkas aptaria roboto specifikacijas. Šią informaciją galite rasti straipsnyje žemiau. Svarbiausia - bandymai, kurie prasideda nuo 2:30 min.

Ir čia jau geriausia savo akimis pamatyti, koks buvo nešvarus langas ir kaip jį švariai nuvalė. Puikiai Video matosi, kadangi palyginamas vaizdas su gretimai esančiu nevalytu langu.

„Pusę metų neploviau langų. Murzinas rajonas. Vėjas, dulkės, smėlis, visko čia yra ir langai realiai nešvarūs.

Išbandžiau daug tokių įrenginių ir atradau schemą, kaip geriausia jais naudotis:

1) paleidžiam robotą sausai, nedrėkinant šluostės, kad nuvalytų stambiausius nešvarumus, priskretusius vabalus ir pan. Pasirinkau Z režimą, 1 m2 išvalė per 3,5 min. ir jau po šio darbo vaizdas iškart geresnis;

2) dabar antras valymo etapas: šiek tiek užpurškiate vandens/langų valymo skysčio ant plaušinės, pripildote roboto bakelį vandeniu, pasirenku N valymo režimą ir paleidžiu robotą. 3 min. ir švarus langas.“

„3) dar paleidau combo režimą ir nors lango valymas užtruko, bet čia bomba, realiai bomba. Geriausias valymas, kokį esu matęs tarp tokių robotų. Tas automatinis ultragarsinis dvigubas vandens purškimas yra ypatingai galingas. Net ir vėjuotą dieną vis tiek ant lango paskleidžiamos vandens dalelės ir užtikrinamas kokybiškas valymas.

Ir čia realiai veikia. Iš tikrųjų nuvalomas langas. Net praeiviai stebėjo, kas čia per daiktas pas man ant lango. Ir kas man dar patinka, kad jis labai gerai juda bei valo palei lango kraštus. Sakyčiau 95 proc. šių daugeliui robotų sunkiai įveikiamų paviršių ABIR WD8 nuvalo. Ir kokybiškai bei saugiai tą padaro.

Čia vienas mano pažįstamas sako: Žinai, už tokius pinigus aš geriau jau pats nusiplausiu rankomis tuos namų langus.

Jis kelias valandas juos plovė. Rizikavo iškristi. Vargo. Galiausiai peršalo ir savaitę gydėsi. Taigi, langus plauti rankomis tikrai galima. Bet esant šiltam orui, vengiant skersvėjų.

Combo režime robotas užtruko 6,5 min., bet rezultatas labai geras. Ir dar tuo pačiu vidinėje lango pusėje paleidau robotą, tad štai, pažiūrėkite, kaip jis purškia tuos vandens purslus.

„Skirtumas tarp nevalyto ir nuvalyto lango kalba pats už save. Patys pažiūrėkite.

Ir iškart kambarys ir gyvenimas šviesesnis. Rezultatas nesulyginamas.

Tuo pačiu galite robotą suporuoti su populiaria Tuya Smart APP. Pilnas valdymas, valymo režimų ir vandens purškimo pasirinkimas. Nors asmeniškai man su pulteliu robotą valdyti netgi patogiau.

Dar vienas puikus dalykas, kad anksčiau tokie robotai kainavo daugiau kaip 200 dolerių, o dabar juos galima įsigyti už ženkliai mažesnes kainas.

Štai ABIR WD8 kainuoja (autoriaus apžvalgos skelbimo metu - red.) 140 dolerių (129 eurai - red.) ir manau, kad už tokią daiktą, tai yra puikus pasiūlymas.

Jeigu kada svajojote ir planavote įsigyti kažką panašaus, tai labai rekomenduoju ABIR WD8 modelį.

Minusai? Tik anglų kalba. Ir stipriai vėjuotą dieną tas purškimas ant langų veikia kiek sunkiau. Tad naudokite robotą ramią dieną.“

Kuo pasižymi „ABIR WD8“ langų valymo robotas?

Tai yra naujausias ir pažangiausias kompanijos langų valymo robotas. Labai gausi pakuotė. Naujausi techniniai sprendimai, išmaniosios valdymo galimybės ir maksimali paviršių švara už pačią žemiausią kainą.

Straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines „ABIR WD8“ roboto savybes, o čia pateikiame pačią svarbiausią informaciją:

  • bešepetėlinis 72W galios vokiškas variklis;
  • 3000Pa;
  • 6,2 cm itin plonas korpusas;
  • automatinis ultragarsinis dvigubas vandens purškimas (galima reguliuoti ir pulteliu) - plačiai paskleidžia labai mažus vandens lašelis, tai pažangiausias ir efektyviausią valymą užtikrinantis būdas;
  • 4 valymo režimai, yra konkretaus taško valymo galimybė;
  • įsimena valymo maršrutą, tęsia darbą nuo ten, kur baigė;
  • DI - roboto sistema parenka valymą ir nuolat mokosi, tad kiekvienas sekantis valymas tampa dar efektyvesnis;
  • aptinka valomų paviršių kraštines, išvengia kritimų;
  • lazerinis jutiklis, SLAM 4.0 algoritmas;
  • 650 mAh baterija ir saugos lynas - dingus elektrai būna vienoje vietoje (iki 40 min.), maitinimo laidas 5,5 metro ilgio;
  • yra funkcionalus valdymo pultelis;
  • keičiamos ir plaunamos šluostės - pakuotėje 4 vnt.;
  • Tuya Smart ir Smart Life APP su gausa naudingų valdymo galimybių;
  • tinka vonios veidrodžiams, marmurinėms sienoms, langams aplink namą, rėminiam stiklui, plytelių paviršiams ir kt.

Apibendrinus, puikių savybių bei galimybių langų valymo robotas. Ir dabar su kuponais, iš EU sandėlio ir dar už mažiausią kainą istorijoje. Paskubėkite pasinaudoti išskirtine proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: