Išskirtinės kainos-kokybės santykį turintį 5“ įstrižainės „Vernee Thor E“ telefoną išankstinių užsakymo metu Kinijoje galima įsigyti už... 9,99$  (2)

Gegužės mėnesį intensyviai vyksta išankstiniai „Vernee Thor E“ užsakymai, o kinai – išradingi žmonės, tad prigalvojo įvairių įdomybių, kaip sudominti pirkėjus ir tuo pačiu, gauti sau naudos. Vienas iš įdomesnių pasiūlymų, kuris užkliuvo už akių – labai įdomų ir 130$ kainuojantį „Vernee Thor E“ galima įsigyti viso labo už 9,99$.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį pasiūlymą sugalvojo parduotuvė tomtop.com, tačiau kaip ir dera tikėtis, jis yra labai ribotas ir reikalauja pirkėjų pastangų. Žaidimo esmė gana paprastas – tereikia iš TomToP nupirkti „Vernee Thor E“ (akcijos metu jis parduodamas su nuolaida už 109,99$, kas pavertus į eurus būtų 103,39€) ir kai telefonas atkeliaus, parengti jo apžvalgą, įkelti į internetą, o nuorodą patalpinti į TomTop Facebook puslapį. 5 laimingiesiems, kurių apžvalgos bus pripažintos geriausiomis, TomToP sugrąžins 100$.

Žaidimas originalus, bet dera pripažinti, reikalaujantis laiko ir pastangų, o sėkmės garantijos nėra labai didelės. Net jei nenorite gaišti laiko tokiems žaidimams, pats telefonas tikrai vertas dėmesio, tuo labiau, jog jį galima įsigyti ir iš kitų el. parduotuvių, pvz., iš Gearbest. Joje šis modelis parduodamas be žaidimų, bet jo kaina su nuolaida yra net šiek tiek geresnė - „Thor E“ kainuoja 100.40€.

Išskirtinis telefonas: tokių charakteristikų derinio dar nėra buvę

Kodėl šis telefonas vertas dėmesio ir bent jau apsvarstymo? Visų pirma, „Thor E“ yra visiškai naujas telefonas, kurį „Vernee“ kompanija išleido 2017 metais ir iš karto nustebino savo parametrais – jis turi net 5020 mAh talpos bateriją, 5 colių ekraną ir tik 8.2 mm storio korpusą. Nors kiti techniniai telefono parametrai nenustebins (3GB RAM, 8 branduolių MT6753 CPU, 16 GB flash) ir į flagmanus tikrai nesilygiuoja, bet vien įspūdinga baterijos talpa ir toks mažas korpusas šiam telefonui garantavo nuolatinį dėmesį.

Galiausiai, už tokią kainą šiuo metu turbūt tiesiog nėra įdomesnio modelio, turinčio itin daug įdomių ir nestandartinių sprendimų.

1. 3 dienos be pakrovimo naudojant įprastu režimu ir 30 dienų budėjimo režimu

„Vernee“ teigia, jog pirmasis ir pats svarbiausias telefono „Thor E“ tikslas – išspręsti greitai išsikraunančių išmaniųjų telefonų problemą. Tad telefono techninis dizainas, komponentai, sistemos optimizavimas ir kiti dalykai padaryti taip, kad įprasto naudojimo atveju telefonas atlaikytų ne mažiau kaip 72 valandas be baterijos įkrovimo. Ar tikrai tiek atlaiko baterija, parodys nepriklausomi testai, bet gamintojas „šventai“ tikina, jog taip ir yra.

2. 5020 mAH baterija telefone su 5.0 colių ekranu, 8.2 mm storio korpusu ir tik 149 g.

Toks baterijos, ekrano ir korpuso derinys yra pats pirmasis rinkoje – nieko panašaus nebuvo iki šiol ir kol kas nėra jokių analogų. 5.0 ekranas yra idealus tiems, kas nori patogiai telefoną nešiotis kišenėse ar turi mažesnes rankas ir nori, kad telefonas lengvai joje tilptų. Neabejotinai daug pliusų prideda ir telefono masė – sunkesni modeliai su dideliais akumuliatoriais dažnai sveria daugiau nei 200 gramų ir su laiku nuvargina rankas, o 149 g yra labai geras rodiklis, priklausantis patiems lengviausiems telefonams.

Model

Thor E

Redmi 4

Samsung A5

Screen Size

5 inches

5 inches

5.2 inches

Battery Capacity

5020mAh

4100mAh

3000mAh

Thickness

8.2mm

8.9mm

7.9mm

Weight

149g

156g

157g

 

3. 5020 mAh talpos ir itin didelio tankio baterija

Kaip „Vernee“ sugebėjo į itin mažą korpusą sutalpinti tokią talpią bateriją? Buvo vienintelė galimybė – panaudoti itin didelio tankio bateriją. „Thor E“ naudojamos baterijos tankis siekia 690Wh/L ir tai yra 38% daugiau, nei vidutiniškas kitų telefonų baterijų rezultatas, siekiantis 500 Wh/L. Todėl ir pats „Thor E“ yra apie 30% plonesnis, nei telefonai su analogiškos talpos baterijomis. Be to, „Vernee“ skelbia, kad ši baterija po 600 įkrovimo/iškrovimo ciklų vis dar turi 90% pradinės talpos, todėl jos tarnavimo laikas turėtų būti bent dvigubai didesnis už konkurentų.

4. 9V2A greitas krovimas: 30 min įkrovimo pakanka visai dienai

„Thor E“ turi įdomų greito baterijos įkrovimo sprendimą. Jis dirba su 9V įtampa ir 2A srove, todėl maksimali krovimo galia pasiekia 18 W, o tai 80 % daugiau nei lyginant su dažniausiai rinkoje pasitaikančiais sprendimais (dirbančiais su 5V/2A srove). Nežiūrint į didelę baterijos talpą, greitas pakrovimas užtikrina, kad iki pilnumo ji bus įkrauta per 120 min., o po 30 min. krovimo sukauptos energijos visiškai pakaks naudotis telefonu vieną dieną.

5. Tik 20% baterijoje esančios energijos užteks tam, kad galėtumėte dirbti visą dieną

Kartais taip nutinka, kad baterija artėja prie išsikrovimo pačiu netinkamiausiu laiku, kuomet arti nėra įkrovimo galimybės, o telefono reikia čia ir dabar. Tokiems atvejams „Thor E“ turi labai įdomų sprendimą – „E-Link“ energijos taupymo režimą. Persijungus į jį, automatiškai sumažinimas ekrano ryškumas, iš spalvoto vaizdo jis persijungia į nespalvotą, apribojami CPU ir GPU režimai, panaikinami sisteminiai pranešimai, o fone veikiančios programėlės pereina į optimizuotą režimą. Tokiu būdu tik 20% energijos beturinti baterija užtikrina, kad telefonu galėsite naudotis dar visas 24 valandas.

6. „Vernee Thor E“ yra pirmasis pasaulyje išmanusis su 5.0 colių ekranu ir įspūdingai didele 5020 mAh talpos baterija

7. Tai vienas iš geriausių kainos-kokybės santykio telefonų, turinčių tokią didelę bateriją

„Vernee“ nuo seno gamina tokius telefonus, kurie neturi daug analogų ir iš esmės konkuruoja tik „Xiaomi“ modeliais, kurie taip pat siūlo labai neblogas charakteristikas už labai gerą kainą. Tad nekeista, kad „Vernee Thor E“ dažnai lyginamas su „Xiaomi Redmi Note 4X“ ir reikia pripažinti, pagal parametrus ir kainą jį ne tik pavijo, bet ir aplenkė.

 

Thor E

Redmi 4X

Display

5.0 inch HD

5.0 inch HD

CPU

8-core LTE

8-core LTE

RAM

3GB

2GB

ROM

16GB

16GB

Rear Camera

13.0MP

13.0MP

Battery

5020mAH

4100mAH

Quick Charge

9V2A(18W)

NO

Body Thickness

8.2mm

8.65mm

Wight

149g

150g

Price

$109.99

Nuo $149.99

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(25)
(-21)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: