Aliexpress naujiena: su keičiamais antgaliais, sausas atliekas bei skysčius siurbiantis ir vos 21€ kainuojantis „GRIKEY“ automobilinis siurblys  (1)

„GRIKEY“ - naujausias automobilinis dulkių siurblys. Įrenginys pasižymi puikiu funkcionalumu, keičiamais antgaliais, plaunamu filtru, siurbia sausas atliekas bei skysčius ir kainuoja itin mažai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „GRIKEY“ automobilinis dulkių siurblys šiuo metu parduodamas už 20,88 €;
  • 49 % nuolaida;
  • 5,68 € už siuntimą į Lietuvą.

„GRIKEY“ yra Aliexpress naujiena ir ką tik pasirodęs automobilinis dulkių siurblys. Įrenginys stebina savo žema kaina ir suteikiamomis galimybėmis.

Pakuotėje rasite siurbliui bei jo priedams laikyti skirtą krepšį, patį „GRIKEY“ siurblį ir 3 papildomus antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šie antgaliai yra lengvai pritvirtinami prie „GRIKEY“ siurblio ir leidžia visiškai išvalyti automobilio saloną.

Kiekvienas antgalis yra skirtas skirtingos užduotims: išvalyti automobilio kėdėms, kilimėliams ir t.t.

Taip pat verta pažymėti, kad su šiuo siurbliu galima siurbti ne tik sausas atliekas, bet ir išlietus skysčius. Svarbus privalumas.

„GRIKEY“ siurblys sveria 800 gramų ir yra kompaktiško dydžio: 36 cm ilgio, 13 cm pločio, ties siurbimo anga plotis siekia 10 cm.

Siurblio atliekų dėžutė lengvai nuimama ir išvaloma, o turimas filtras yra plaunamas. Akivaizdus pliusas, kadangi ateityje nereikės papildomai pirkti filtrų.

„GRIKEY“ yra 120W galios ir prijungiamas prie automobilyje esančio 12 voltų elektros lizdo. Kai kurie galite pagalvoti, kad geriau siurblys būtų belaidis, tačiau iš tikrųjų laidinis siurblys turi akivaizdžių privalumų.

Pirmiausiai, jis gali dirbti be jokių apribojimų. Įkraunamas belaidis automobilinis dulkių siurblys dirbs tam tikrą laiką, tuo tarpu laidinis „GRIKEY“ dirbs tiek, kiek jums reikės. 

Plius, čia turime net 4 metrų ilgio laidą, ko yra daugiau nei užtektinai patogiai darbuotis automobilio salone ir net išvalyti to paties automobilio bagažinę.

„GRIKEY“ yra kompaktiškas, funkcionalus ir dabar už labai gerą kainą parduodamas automobilinis siurblys, kuris padės susiurbti absoliučiai visas atliekas ir automobilyje palaikyti švarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai (1)