Išparduodamas populiariausias dviračio kompiuteris iš Kinijos – itin jautrus GPS modulis, tikslus greičio, aukščio virš jūros lygio, įveikto atstumo bei trukmės matavimas, galimybė sujungti su kitais prietaisais („iGPSPORT iGS20E“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video, 56% nuolaida + nuolaidos kuponas)  (3)

„iGPSPORT iGS20E“ – tai šiuolaikiškas dviračio kompiuteris su integruotu GPS ryšio moduliu, kuris gali pasigirti kokybiška net 25 valandas be papildomos įkrovos tarnaujančia baterija. Šis dviračio kompiuteris geba užfiksuoti judėjimo greitį, įveiktą atstumą, kelionės laiką ir taip pat yra suderinamas su ANT+ protokolą palaikančiais įrenginiais, todėl esant reikalui LCD ekrane realiu laiku gali rodyti temperatūrą ar netgi pulsą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „iGPSPORT iGS20E“ specifikacija

  • Ekranas: 3 x 3,8 cm dydžio.
  • Navigacija: turi integruotą GPS modulį.
  • Atmintis: talpa nenurodoma; vietos užtenka saugoti apie 90 valandų trukmės duomenims.
  • Baterija: ličio jonų tipo, talpa nenurodoma; be įkrovos tarnauja apie 25 valandas.
  • Atsparumas vandeniui: IPX6.
  • Papildomos funkcijos: greitai veikiantis GPS; ilgai laikanti baterija; galimybė analizuoti užfiksuotus duomenis kompiuteryje; suderinamumas su ANT+ protokolu.
  • Darbo temperatūra: nuo -10 iki 50 oC.
  • Matmenys ir svoris: 4,3 x 2,1 x 7 cm; 62 g.

„iGPSPORT iGS20E“ kaina

  • Gearbest“ – 32,47 €.
  • 56% nuolaida + nuolaidų kuponas GBIGP20E
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 1,72 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Aktyvus laisvalaikis šiltuoju metų sezonu yra priimtinas daugeliui. Tai patvirtina sparčiai Lietuvoje besiplečiantis dviračių takų tinklas. Fiziniai aktyvumo asistentai pilnai įrodė, kad sekti savo fizinį aktyvumą ne tik naudinga, bet ir įdomu. Analogiškas galimybes nuo šiol gali turėti ir dviračių mėgėjai.

Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje kaip vienu perkamiausių dviračių kompiuterių yra laikomas „iGPSPORT iGS20E“. Šis dviračio kompiuteris daugelį pirkėjų žavi savo funkcionalumu ir visiems prieinama kaina. Negana to, kad „iGPSPORT iGS20E“ gali pasigirti vandeniui atspariu korpusu (IPX6), šis dviračio kompiuteris dar yra aprūpintas ir GPS ryšio moduliu.

Gamintojas tvirtina, kad „iGPSPORT iGS20E“ prisijungimas prie GPS palydovų maksimaliai užtrunka ne ilgiau nei 2 minutes, tačiau dažnu atveju šis procesas yra įvykdomas kur kas greičiau, t. y. per 30 – 45 sekundes. Vos tik šis dviračio kompiuteris prisijungia prie GPS palydovų, ekrane realiu laiku iš karto galima matyti judėjimo greitį, esamą lygį virš jūros lygio, kelionės metu įveiktą atstumą bei jos trukmę.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „iGPSPORT iGS20E“ dviračio kompiuteris taip pat yra suderinamas su ANT+ protokolą palaikančias trečiųjų šalių įrenginiais. Šis sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes „iGPSPORT iGS20E“ ekrane realiu laiku leidžia atvaizduoti dar daugiau duomenų. Pavyzdžiui, jeigu naudojate ANT+ protokolą palaikantį pulsometrą, tai jį susiejus su „iGPSPORT iGS20E“ pulso parodymus galėsite matyti ir šio dviračio kompiuterio LCD ekrane.

Daug teigiamų atsiliepimų „iGPSPORT iGS20E“ dar susilaukia ir dėl gerai laikančios baterijos. Gamintojas šiuo atveju nenurodo baterijos talpos, tačiau pabrėžia, kad be papildomos įkrovos šis dviračio kompiuteris gali veikti net apie 25 valandas. Tuo tarpu šiai ličio jonų baterijai išsikrovus, ją vėl galima įkrauti naudojant standartinę USB jungtį.

Galiausiai įdomu ir tai, kad „iGPSPORT iGS20E“ dviračio kompiuterio surinktus duomenis paprasta eksportuoti į kompiuterį. Toks sprendimas itin patiks tiems, kurie mėgsta detaliau analizuoti savo sportinius pasiekimus. Gamintojas tvirtina, kad „iGPSPORT iGS20E“ naudoja standartizuotus rinkmenų formatus, o tai atitinkamai palengvina duomenų analizę ir apdorojimą naudojant papildomus trečiųjų šalių įrankius.

„iGPSPORT iGS20E“  atsiliepimai

„iGPSPORT iGS20E“ šiuo metu yra vienas perkamiausių dviračio kompiuterių iš Kinijos. Šią tendenciją pilnai patvirtina ir pirkėjų vertinimas. „iGPSPORT iGS20E“ Kinijoje jau įvertino per šimtas pirkėjų ir šiuo metu šio dviračio kompiuterio reitingas siekia 4,82 žvaigždutes iš 5 galimų. Tai reiškia, kad pirkėjai dažniausiai skiria „iGPSPORT iGS20E“ maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Manu. Labai geras kainos ir kokybės santykis, santykinai greitas pristatymas. Esu maloniai nustebintas kaip puikiai veikia „iGPSPORT iGS20E“ integruotas GPS ryšio modulis. Jis veikia ne tik greitai, bet ir labai tiksliai. Taip pat noriu pabrėžti ir puikiai tarnaujančios „iGPSPORT iGS20E“ baterijos privalumus.
  • Emanuele. Tai puikiai veikiantis dviračio kompiuteris už tikrai prieinamą kainą. Man patinka, kad „iGPSPORT iGS20E“ gali grafiškai atvaizduoti greičio parodymus, esamą aukštį ar temperatūrą. Taip pat galiu patvirtinti, kad „iGPSPORT iGS20E“ prie palydovų prisijungia tikrai labai greitai.
  • Eva. Puikus dizainas, gera kaina, greitais pristatymas ir maksimalus funkcionalumas, kurį gali pasiūlyti dviračio kompiuteris. Man patinka, kad „iGPSPORT iGS20E“ turi integruotą GPS ryšio modulų. Be to, dideliu privalumu tampa dar ir tai, kad kelionių metu užfiksuotus maršrutus vėliau lengvai galima persikelti į kompiuterį.
  • Claude. Labai lengva naudotis, geras suderinamumas su kitais prietaisais palaikančiais ANT+ protokolą. Tikrai tiksliai veikiantis GPS ir labai kokybiškas korpusas, kuris yra atsparus vandeniui ne tik teoriškai, bet ir praktiškai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai (3)