Anonso nuolaidos naujam telefonui su 5150 mAh baterija, beveik 20 dienų budėjimo režimu, 6,3" ekranu, f/1.8 dydžio diafragma, visais 4G dažniais, originalia „Android 9.0“ sistema ir pigiau nei 130€ („Umidigi Power“ kaina, Specifikacijos, Video)  (2)

„Umidigi Power“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas su itin talpia 5150 mAh baterija, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes pas pirkėją iš karto atkeliauja su naujausia „Google“ originalia „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Šis išmanusis telefonas taip pat turi pilnavertį LTE palaikymą ir atnaujintą centrinį procesorių „Helio P35“ su dirbtiniu intelektu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Umidigi Power“ kaina

  • Gearbest“ – 126 €.
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Rinkoje išmaniųjų telefonų pasirinkimas yra iš tiesų platus. Vis dėlto retas iš jų pas pirkėją atkeliauja su naujausios kartos „Android“ operacine sistema. Neseniai prekyboje pasirodęs „Umidigi Power“ išmanusis telefonas bando šiuos mitus paneigti – tai vienas iš nedaugelio tokios kainos kiniškų išmaniųjų telefonų rinkoje, kuris iš karto yra aprūpintas naujausia „Android 9.0“ operacine sistema.

Gamintojas pabrėžia, kad „Umidigi Power“ įdiegta „Android 9.0“ platforma yra visiškai originali ir atkeliauja tiesiai iš „Google“. Tai reiškia, kad šiame išmaniajame telefone tikrai nerasite jokių papildomų trečiųjų šalių taikomųjų programų. Būtina pridėti ir tai, kad „Google“ platinama „Android“ versija iš karto atkeliauja su įdiegta lietuvių kalba bei siūlo pilnavertę prieigą prie visų „Google“ paslaugų.

Išmanusis telefonas „Umidigi Power“ taip pat gali pasigirti integruotu 8 branduolių net 2,3 GHz taktinio dažnio centriniu procesoriumi „Helio P35“ su dirbtiniu intelektu. Operatyviosios atminties RAM kiekis šiuo atveju siekia 4 GB, o ROM atmintinės talpa 64 GB, tačiau pastarąją galima bet kada praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

„Umidigi Power“ reikšmingą pranašumą prieš kitus panašios kainos išmaniuosius telefonus įgyja dėl 5150 mAh talpos baterijos. Gamintojas tvirtina, kad jos energijos pakanka 30 valandų trukmės pokalbiams užtikrinti. Tuo tarpu budėjimo režime „Umidigi Power“ be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 471 valandą, t. y. beveik 20 dienų. Įdomu, kad net ir turėdamas talpią bateriją „Umidigi Power“ vis tiek išliko maksimaliai plonas. Šio išmaniojo telefono korpuso storis – 0,88 cm.

Šis naujos kartos išmanusis telefonas taip pat yra aprūpintas santykinai kokybiška dviguba kamera (16 MP + 5 MP) su f/1.8 dydžio diafragma. Praktika rodo, kad tokių kameros techninių charakteristikų šiuo metu jau pilnai pakanka norint užfiksuoti kokybiškas nuotraukas net ir tamsiuoju paros metu. Tuo tarpu priekyje integruotos vaizdo pokalbiams ir asmenukėms skirtos kameros raiška – 16 MP.

Galiausiai svarbu pridėti, kad „Umidigi Power“ išmanusis telefonas siūlo mėgautis pilnaverčiu LTE palaikymu. Trumpai tariant, „Umidigi Power“ palaiko net 33 LTE dažninius kanalus, kas garantuoja, jog LTE ryšio privalumais be jokių sutrikimų galėsite mėgautis ne tik Lietuvoje, bet ir keliaudami į bet kurią kitą pasaulio šalį. Įvertinti reikėtų ir tai, kad pagal poreikį į šį išmanųjį telefoną gali būti dedamos dvi 4G LTE ryšio SIM kortelės.

Trumpai: „Umidigi Power“ specifikacija

  • Ekranas: 6,3 colių LTPS tipo (2340 x 1080).
  • Procesorius: 8 branduolių, 2,3 GHz taktinio dažnio „Helio P35“ su dirbtiniu intelektu.
  • Vaizdo plokštė: „IMG PowerVR GE8320“.
  • Atmintis: 4 GB RAM ir 64 GB ROM + iki 256 GB atminties kortelė.
  • Kameros: dviguba galinė kamera (16 MP + 5 MP, f/1.8) ir vienguba priekinė kamera – 16 MP.
  • OS: „Android 9.0“.
  • Baterija: 5150 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas galinėje dalyje.
  • Jungtys: 3,5 mm ausinių jungtis, USB C tipo jungtis, Micro SD kortelės lizdas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ ir „WiFi 802.11ac“ ryšio moduliai, NFS, A-GPS, pilnavertis LTE palaikymas: TDD-LTE B38 / 40 / 41; FDD-LTE B1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 7 /8 / 12 / 13 / 17 / 18 / 19 / 20 / 26 / 28A / 28B.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, pirštų antspaudų skaitytuvas.
  • Korpusas: metalas.
  • Išskirtinės savybės: didelės talpos baterija; standartinė ausinių jungtis; LTE palaikymas bet kurioje pasaulio šalyje; originali „Android 9.0“ operacinė sistema iš „Google“.
  • Matmenys ir masė: 15,7 x 7,45 x 0,88 cm; 190 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (2)