„Manau, kad tai vieną geriausių kainos ir kokybės santykį turintis TV priedėlis rinkoje. Rasti kitą alternatyvą su 6K raiška už tokią kainą šiuo metu turbūt neįmanoma“ („R-TV Box X10 Plus“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (7)

„R-TV Box X10 Plus“ – tai 6K raiškos vaizdo įrašus gebantis apdoroti TV priedėlis, kuris yra aprūpintas 4 branduolių „Allwinner H6“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte ir „Android 9.0“ operacine sistema. Šis TV priedėlis stebina ne tik geromis techninėmis charakteristikomis, bet ir išskirtiniu dizainu bei itin konkurencinga kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„R-TV Box X10 Plus“ kaina

  • Gearbest“ – 42,30 €.
  • Dabar parduodamas su 6% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

TV priedėliai laikas nuo laiko sulaukia atnaujinimo. Pastarieji įrenginiai kiekvieną kartą stebina ne tik didėjančiu funkcionalumu, bet ir gerėjančiu našumu. Jog abu šiuos akcentus yra įmanoma suderinti puikiai patvirtina naujos kartos TV priedėlis „R-TV Box X10 Plus“.

Šis TV priedėlis yra aprūpintas našiu keturių branduolių „Allwinner H6“ centriniu procesoriumi, turi integruotą „Mali-T720“ vaizdo plokštę, 64 GB vidinę eMMC tipo atmintį. Būtent pastarąją bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant integruotą Micro SD kortelės lizdą.

Gerą našumą šiuo atveju padeda užtikrinti ir integruota naujos kartos DDR3 tipo operatyvioji RAM atmintinė, kurios talpa atitinkamai nuo pasirinktos konfigūracijos gali siekti 32 GB arba 64 GB. Gamintojas tvirtina, kad ši integruota RAM atmintinė turi gerokai didesnio pralaidumo magistralę lyginant su senesnės kartos TV priedėliais, kas galutiniame rezultate leidžia garantuoti sklandų ir patikimą „R-TV Box X10 Plus“ TV priedėlio darbą esant bet kokioms situacijoms bei apkrautumui.

Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad „R-TV Box X10 Plus“ yra vienas iš nedaugelio TV priedėlių rinkoje, kuris jau gali pasiūlyti 6K raiškos palaikymą. Priminsime, kad kiti Kinijoje pagaminti TV priedėliai paprastai kol kas vis dar palaiko tik 4K raiškos vaizdo įrašus. Kitaip sakant, „R-TV Box X10 Plus“ pirkėjui suteikia pilnavertę galimybę mėgautis aukščiausios kokybės turiniu ne tik dabar, bet ir ateityje.

Kokybišku ir kontrastingu vaizdu televizoriaus ekrane šiuo atveju padeda mėgautis ir „R-TV Box X10 Plus“ TV priedėlyje integruotas HDR techninis sprendimas. Pastarojo sprendimo dėka vaizdo įrašai papildomai yra apdorojami programinės įrangos pagalba, todėl jie galiausiai tampa ryškesnis, aiškesni ir kur kas geriau įžiūrimi nei tais atvejais, kai HDR technologija išvis nėra naudojama.

Galiausiai „R-TV Box X10 Plus“ norisi pagirti ir už gausų integruotų jungčių kiekį. Šis TV priedėlis turi tiek HDMI, RJ-45, USB 2.0, tiek AV, USB 3.0, Micro SD bei optinę jungtį. Toks jungčių pasirinkimas garantuoja, kad esant poreikiui šį TV priedėlį pilnavertiškai bus galima naudoti ne tik prie televizoriaus, bet ir prie kompiuterio ar netgi kaip centralizuotą multimedijos prieigos įrenginį visuose namuose.

Trumpai: „R-TV Box X10 Plus“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: 6K raiškaH.265, HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Allwinner H6“.
  • Vaizdo plokštė: „Mali-T720“.
  • Atmintis: 4 GB DDR3 tipo RAM; 32 GB arba 64 GB eMMC; Micro SD kortelė iki 128 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės: HDR palaikymas; nuotolinis valdymo pultelis; 6K raiškos palaikymas; talpi eMMC atmintis; integruota USB 3.0 jungtis.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD lizdas, optinė jungtis.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 11.,5 x 11,5 x 2 cm, 250 g.

„R-TV Box X10 Plus“ atsiliepimai

Vasaros pradžioje anonsuotas TV priedėlis „R-TV Box X10 Plus“ jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų įvertinimo. Visi jie be išimties „R-TV Box X10 Plus“ skyrė 5 žvaigždutes, todėl šiuo metu šis TV priedėlis Kinijoje gali pasigirti maksimaliu įvertinimu.

  • Uncle. Likau maloniai nustebintas gero kainos ir kokybės santykio bei labai greito pristatymo. Esu be galo patenkintas „R-TV Box X10 Plus“, todėl dabar šį TV priedėlį galiu drąsiai rekomenduoti ir kitiems.
  • Ioannis. Nors šis TV priedėlis nepalaiko „Netflix“, vis tiek juo esu labai patenkintas. Manau, kad tai vieną geriausių kainos ir kokybės santykį turintis TV priedėlis rinkoje. Rasti kitą alternatyvą už tokią kainą šiuo metu turbūt neįmanoma.
  • Luis. Galiu patvirtinti, kad prekės aprašymas pilnai atitinka siūlomas galimybes praktikoje. Šiuo TV priedėliu yra labai paprastai naudotis, o funkcijų gausa už tokią kainą tiesiog stebina. Rekomenduoju.
  • Denis. Greitas pristatymas, 6K palaikymas, puikus dizainas ir racionali kaina. Dar galiu pridėti ir tai, kad šis TV priedėlis yra ne tik pakankamai funkcionalus, bet ir maksimaliai galingas, ko šiuo atveju tikrai pririekia apdorojant 6K raiškos vaizdo įrašus.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (7)