„Xiaomi“ moka stebinti: itin kompaktiška pompa su 2000 mAh talpos baterija, idealiai pritaikyta dviračiams, bet puikiai tinkama ir kamuoliams, ir automobilio padangoms pripūsti („Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ kaina, Specifikacija, Video)  ()

„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ – tai itin kompaktiška mažų gabaritų integruotą 2000 mAh talpos bateriją turinti pompa, kuri puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti. Be to, ši universali pompa taip pat turi integruotą LED žibintuvėlį ir bet kada gali būti įkrauta naudojant įprastą USB laidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ specifikacija

  • Paskirtis: kamuoliams bei dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.
  • Slėgis:  150 PSI (~10,3 Bar).
  • Baterija: 2000 mAh.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 12,4 x 7,1 x 4,53 cm; 430 g.

„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ kaina

  • „Gearbest“ – 41 € su kuponu GB101601.
  • Dabar parduodama su 63% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodama.

Mieste prisipūsti automobilio ar dviračio padangą galima praktiškai kiekvienoje degalinėje. Vis dėlto daugelis siekdami išvengti nenumatytų situaciją taip pat įsigyja ir specialias automobiliui skirtas pompas, kurias esant reikalui galima užmaitinti nuo automobilyje esančio pridegiklio. Toks sprendimas iš dalies tenkina automobilių savininkus, bet yra visiškai netinkamas daug važinėjantiems dviračiu.

Džiugu pranešti, kad kinams pagaliau pavyko sukurti visiems tinkamą ir maksimaliai universalią pompą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“. Pastaroji pompa maloniai stebina savo kompaktiškais matmenimis (12,4 x 7,1 x 4,53 cm) ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ patogu vežiotis ne tik automobilyje, bet ir kuprinėje, o integruota baterija šiuo atveju leidžia šią pompą naudoti be jokių papildomų išorinių energijos šaltinių. Šis sprendimas esant kritinei situacijai gali tapti tikru išsigelbėjimu ne tik automobilio, bet ir dviračio savininkui.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ maksimaliai gali sukurti maždaug 10 barų slėgį, todėl ši geru mobilumu pasižyminti pompa tikrai puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.

Prieš kitas pompas papildomą išskirtinumą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ taip pat įgyja dėl integruoto LED, kurį tamsiu paros metus galima naudoti kaip LED žibintuvėlį. Tai iš tiesų patogu, nes priešingu atveju tamsiu paros metu atsitikus nelaimei vienoje rankoje greičiausiai tektų laikyti išmanųjį telefoną, kas, tenka pripažinti, nebūtų itin patogu neturintiems „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ pompos su integruotu LED.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ dar turi ir specialų įspėjamąjį LED, kuris senkant baterijai iš pradžių šviečia geltonai, o paskui raudonai. Šis paprastas sprendimas prieš ilgesnes keliones leis jaustis užtikrintai, nes visuomet aiškiai padės įvertinti ar jau atėjo laikas įkrauti „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ bateriją.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai ()