Anonso nuolaidos išskirtinai tvirtam telefonui su net 8000 mAh talpos baterija, triguba galine kamera, 4 LED blykstėmis, veido atpažinimu ir pigiau nei 100€ („Oukitel WP5“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Oukitel WP5“ – tai išskirtinės korpuso konstrukcijos (IP68/IP69) išmanusis telefonas, kuris yra atsparus vandeniui, dulkėms bei smūgiams ir taip pat gali pasigirti integruota net 8000 mAh talpos baterija. Be to, šio išmaniojo telefono 5,5 colių įstrižainės ekraną nuo susibraižymų saugo „Corning Gorilla Glass“ stiklas, o jo gale yra integruota ne tik triguba kamera (13 MP + 5 MP + 2 MP), bet ir net iš 4 LED sudaryta ypatingai ryški blykstė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Oukitel WP5“ specifikacijos

  • Ekranas: 5,5 colių įstrižainės (1440 x 720); IPS technologijos.
  • Procesorius: 4 branduolių „MediaTek MTK6761“.
  • Atmintis: 3 GB RAM, 32 GB ROM (gali būti plečiama naudojant „Micro SD“ kortelę iki 128 GB).
  • Kameros: triguba galinė kamera (13 MP + 5 MP + 2 MP; f2.0, AI) su 4 LED blykste, 5 MP priekinė kamera.
  • OS: „Android 9.0 Pie“.
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas; veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C.
  • Ryšiai: Bluetooth; WiFi; 2G/3G/4G‘ GPS; GLONASS.
  • Jutikliai: akselerometras,  giroskopas, artumo sensorius, kompasas, geomagnetinio lauko matavimas.
  • Korpusas: IP68/IP69; konstrukcijai naudojama guma bei metalas.
  • Matmenys ir masė: 15,5 x 7,6 x 1,8 cm; 285 g.

„Oukitel WP5“ kaina

  • „Gearbest“ – 91 €.
  • Anonso akcija, pirmieji 500 vnt. parduodami su 33% nuolaida, vėliau kaina sieks apie 110 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji telefonai jau tapo įprastu atributu praktiškai visiems be išimties. Vis dėlto kai kurie pirkėjai iš išmaniojo telefono reikalauja ne grožio, o patvarumo. Būtent siekiant patenkinti tokių pirkėjų poreikius rinkoje laikas nuo laiko pasirodo tokie išmanieji telefonai, kurių korpuso gamybai naudojamas ne lengvai dūžtantis stiklas, o guma bei metalas.

Pavyzdžiui, naujos kartos išmanusis telefonas „Oukitel WP5“ gali pasigirti ne tik 5,5 colių įstrižainės ekranu, bet ir daugeliui aplinkos poveikių atspariu korpusu. Šiuo atveju džiugina ir tai, jog „Oukitel WP5“ daugumos pirkėjų poreikius turėtų tenkinti ne tik dėl patvaraus korpuso, bet ir dėl pakankamo našumo bei funkcionalumo.

Šiuo atveju būtina paminėti tai, jog „Oukitel WP5“ išmanusis telefonas yra aprūpintas net 8000 mAh talpos baterija. Gamintojas tvirtina, jog naudodamas šios baterijos energiją „Oukitel WP5“ budėjimo režime gali tarnauti net iki 615 valandų. Tuo tarpu, šį išmanųjį telefoną naudojant gana intensyviai bateriją tektų įkrauti maždaug kas pusantros paros, kas taip pat šiai dienai yra tikrai labai geras rezultatas.

Išmanusis telefonas „Oukitel WP5“ daugelį potencialių pirkėjų gali sužavėti ir triguba gale integruota kamera (13 MP + 5 MP + 2 MP) su dirbtiniu intelektu AI. Įdomu ir tai, jog „Oukitel WP5“ taip pat greičiausiai tampa pirmuoju išmaniuoju telefonu rinkoje, kuris turi net iš 4 LED sudarytą blykstę.

Tikėtina, jog pastarasis sprendimas turėtų praversti darant ne tik nuotraukas. Ši galinga blykstė esant poreikiui taip pat dar gali atstoti ir ekonominės klasės LED prožektorių, nes 4 LED šiuo atveju jau yra pajėgūs pasiūlyti tikrai pakankamą ryškumą.

Greta šių funkcijų svarbu paminėti dar ir tai, jog „Oukitel WP5“ korpusas yra atsparus ne tik vandeniui, bet ir dulkėms, smūgiams bei įvairioms temperatūroms. Gamintojas tvirtina, jog šis išmanusis telefonas iškritęs iš 1,5 metro aukščio be jokių problemų atlaiko visus galimus smūgius ir taip pat gali būti naudojamas tiek esant -55 laipsnių šalčiui, tiek 70 laipsnių karščiui.

„Oukitel WP5“ nepamainomu pagalbininku taps ir daug keliaujantiems, nes yra aprūpintas ne tik 2G/3G/4G, Bluetooth, GPS, GLONASS bei WiFi ryšio moduliais bet taip pat dar gali atstoti kompasą bei esant reikalui gali būti naudojamas nustatant geomagnetinį lauką.

Galiausiai „Oukitel WP5“ šiuolaikiniu ir visus standartus pilnai atitinkančiu išmaniuoju telefonu norisi vadinti ir dėl tos priežasties, nes „Oukitel WP5“ turi ne tik piršto antspaudų skaitytuvą, bet taip pat dar gali atlikti vartotojo autorizaciją ir pagal veidą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()