[ŽT] „Reikėjo juo pasirūpinti.“ Budanovas pripažįsta savo klaidą. Nutiko kai kas netikėto  ()

Šaltas, visada viską apskaičiuojantis ir įvertinantis Ukrainos žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas nevengia pripažinti klaidų. Rusijos karas prieš Ukrainą yra unikalus ir ukrainiečiai mokosi jo eigoje, todėl klaidų neįmanoma išvengti.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Kyrylo_Budanov#/media/File:Kyrylo_Budanov_(VOA).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas pakomentavo sraigtasparnį į Ukrainos pusę gabenusio rusų piloto Maksimo Kuzminovo nužudymą. Anot Budanovo, ši istorija rodo klasikinę psichologinę žmonių klaidą.

„Žmonės atsipalaiduoja, kai turi pinigų ir galvoja, kad jau pasirūpino savo saugumu. Tačiau tuo pat metu šlovės troškimas drumsčia akis. Ir jie pradeda sakyti „ar žinai, kas aš esu?“, „tu niekas, aš tik tau sakau“. Jie pradeda skambinti iš anksčiau pažįstamoms merginoms į Rusijos Federaciją ir pasakoja, kiek dabar turi pinigų, kaip nuostabiai gyvena Ispanijoje ir panašiai“, – interviu BBC aiškino Budanovas.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2673

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pridūrė, kad tokie atvejai nėra pavieniai ir tai yra klaida, kuri ištiko ir Ukrainą. „Tai taip pat turi būti pripažinta. Niekada nebijojau pripažinti klaidų ir čia galiu pasakyti tą patį. Vis tiek reikėjo juo rūpintis ir netikėti pasakymais „aš suaugęs, žinau, ką daryti“, – pažymėjo Budanovas.

(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: