Pigiausią 4G interneto planą „Atrask“ keičia išankstinio mokėjimo paslauga  (0)

Pasiūliusi mobiliojo 4G interneto MEZON vartotojams išankstinio mokėjimo paslaugą, bendrovė Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) atsisako pigiausio MEZON interneto plano „Atrask“. Gegužės mėnesį planą „Atrask“ užsisakantiems klientams taikomos nuolaidos, o nuo birželio 1 d. šio plano nebeliks pasiūlymų sąraše, vietoje jo siūloma rinktis planą „Pildyk ir naudok“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiuo metu dar galioja akcija, pagal kurią gegužės mėnesį planą „Atrask“ užsisakiusiems klientams MEZON interneto paslauga (1 GB duomenų) iki vasaros pabaigos kainuos 0 Lt/mėn., o nuo rugsėjo – tik 9 Lt/mėn. Birželį „Atrask“ plano jau nebesiūlysime“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jo teigimu, planas „Atrask“ atliko savo misiją, suteikdamas galimybę Lietuvos žmonėms drąsiai bandyti naujos kartos mobilųjį 4G internetą MEZON ir įsitikinti jo privalumais. „Atrask“ plano vartotojai už minimalią kainą naudojasi sparčiausiu mobiliuoju internetu rinkoje – jiems suteikiama iki 10 Mb/s ryšio greitaveika.

Prieš atsisakydamas plano „Atrask“ Telecentras interneto vartotojams pasiūlė išankstinio mokėjimo paslaugą, pavadintą „Pildyk ir naudok“ – tai alternatyvi galimybė norintiems pigiai ir kontroliuojant savo išlaidas naudotis pažangiausios technologijos internetu. „Pildyk ir naudok“ planas vartotojams suteikia tokią pat didelę ryšio spartą – iki 10 Mb/s. „Išankstinio mokėjimo pakuotę MEZON įsigijusiems klientams nereikia mokėti nustatyto mėnesinio mokesčio, jie papildo savo sąskaitą tam tikra pasirinkta suma, kuri vėliau išskaičiuojama pagal siųstų duomenų kiekį – po du centus už vieną megabaitą. Daugeliui toks mokėjimo būdas padės saugiai ir lengvai valdyti asmeninius finansus“, – teigia Egidijus Ropė.

Jis pabrėžia, kad MEZON klientai moka ne už naudojimosi internetu laiką, bet už siųstų duomenų kiekį. Be to, naudojantis išankstinio mokėjimo būdu nereikia pateikti asmens duomenų ir nereikia pasirašyti jokių sutarčių – tai dar vienas patogumas vartotojams.  Kartu su 4G interneto MEZON išankstinio mokėjimo pakuote kiekvienas pirkėjas nemokamai gauna pradinį 20 litų vertės kreditą. Jį išnaudojus, sąskaitą galima papildyti 10-100 litų vertės nominalais.

Išankstinio mokėjimo pakuotes (kartus su MEZON interneto USB modemu) galima įsigyti MEZON pardavimo salonuose arba užsisakant elektroninėje parduotuvėje www.mezon.lt – įranga tokiu atveju pristatoma nemokamai visoje Lietuvoje. Papildyti savo išankstinio mokėjimo sąskaitą MEZON klientai gali dviem būdais: MEZON pardavimo salonuose arba naudodamiesi elektroninės bankininkystės paslaugomis – apsilankę MEZON internetinėje parduotuvėje ar savitarnos portale. Netrukus bus pasiūlyta galimybė pasipildyti sąskaitą ir loterijos „Perlas“ terminaluose.

Statistiniais duomenimis, praėjusių metų pabaigoje kas penktas naujas interneto vartotojas Lietuvoje pasirinko 4G internetą MEZON. Pažangiausio mobilaus interneto paslauga jau prieinama 50 procentų šalies gyventojų, „WiMAX“ ryšio tinklas toliau plečiamas. Praėjusiais metais 4G internetas MEZON buvo apdovanotas „Inovatyvaus produkto“ prizu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)