Puikiomis savybėmis pasižyminčios „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ belaidės ausinės, naujoji „Huawei Honor Band 5“ išmanioji apyrankė ir šaunioji „Xiaomi“ elektrinė barzdaskutė - specialūs, riboto kiekio Tomtop pasiūlymai (Video)  ()

Tomtop.com pasiūlymai:

- „Xiaomi Enchen Black Stone 3D Electric Shaver“ elektrinė barzdaskutė;

- „Huawei Honor Band 5“ išmanioji apyrankė, globali versija;

- „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ belaidės ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Enchen Black Stone 3D Electric Shaver“ elektrinė barzdaskutė

  • Šiuo metu ši puiki barzdaskutė parduodama už 14,11 €;
  • Taikoma 41 % nuolaida;
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas;
  • Ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Enchen Black Stone 3D Electric Shaver“  yra labai šauni ir kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė.

Ji puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi baterijos užteks net dvejiems mėnesiams. Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti 2 mėnesiams.

„Xiaomi Enchen Black Stone 3D Electric Shaver“ palaiko sausą skutimą, tris skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų.

Taip pat turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

„Huawei Honor Band 5“ išmanioji apyrankė, globali versija

„Huawei“ pristatė naująją savo apyrankę „Huawei Honor Band 5“ ir šiuo metu galima rinktis iš trijų spalvų: mėlynos, juodos ir rožinės.

„Huawei Honor Band 5“ turi 0,95 colių spalvotą AMOLED ekraną (240*120, 282ppi) ir gamintojas teigia, kad visa informacija yra puikiai matoma tiek dienos, tiek nakties metu.

Pačioje apyrankėje galima rinktis iš 8 informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimų, o programėlėje yra dar 45 pasirinkimai.

„Huawei Honor Band 5“ informuoja apie gaunamus skambučius (atsiliepti nėra galimybės), SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes.

Vienas iš ryškesnių „Huawei Honor Band 5“ bruožų, kad apyrankė nuolat seka širdies ritmą. Kompanija teigia, kad „Huawei Honor Band 5“ apyrankėje naudojama HUAWEI TruSeen 3.0 technologija, kurią ištobulino kompanijos specialistai ir, palyginus su ankstesnėmis apyrankėmis, dabar širdies matavimo tikslumas yra dar didesnis.

Kompanija taip pat garsėjo ir savo itin išvystyta HUAWEI TruSleep technologija, kuri padeda labai tiksliai įvertinti apyrankės savininko miego kokybę, jos skirtingus lygius ir pasiūlyti būdus, kaip miego kokybę dar labiau pagerinti. 

„Huawei Honor Band 5“ įdiegta ši pažangi technologija ir garantuojama, kad drauge su Huawei naudojamu dirbtiniu intelektu (DI) duomenys bus maksimaliai tikslūs. O programėlėje bus pasiūlyta daugiau nei 200 būdų, kaip pagerinti miego kokybę. 

„Huawei Honor Band 5“ turi 6-is jutiklius, kurie praplėčia sporto režimų galimybes ir užtikrina dar didesnį fizinės veiklos sekimą.

Apyrankė palaiko 10 sporto režimų: bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, ėjimas, ėjimas ant takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračiu sporto salėje, paprasta treniruotė, plaukimas baseine, darbas su elipsiniu treniruokliu, darbas su irklavimo treniruokliu.

Programėlėje galima matyti išsamius rezultatus ir žemėlapyje pateikiamą informaciją apie nueitą/nuvažiuotą kelią. Tačiau pati apyrankė GPS nepalaiko.

„Huawei Honor Band 5“ taip pat yra pilnai atspari vandeniui ir turi 5ATM standartą, tad su ja galima nardyti iki 50 metrų gylyje. 

„Huawei Honor Band 5“ palaiko ir papildomų funkcijų, kaip NFC, gebėjimą rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir fotografuoti, yra žadintuvas, chronometras.

Apyrankė aprūpinta 100 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad energijos užteks iki 14 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai naudojama apyrankė. Bateriją įkrauti užtruks apie 1,5 val.

„Huawei Honor Band 5“ su telefonais suporuojama Bluetooth 4.2 ryšiu bei palaiko įvairias kalbas.

„QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės

  • Šiuo metu belaidės ausinės parduodamos už 21,85 €;
  • Taikoma 41 % nuolaida;
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas;
  • Ribotas prekių skaičius.

„QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ yra belaidės ir į ausis įstatomos ausinės. Jos pasižymi puikiais techniais parametrais bei simpatišku dizainu.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad abi šios belaidės ausinės gali būti naudojamos, kaip laisvų rankų įranga, nes kiekvienoje iš jų yra įtaisytas mikrofonas.

Ir net yra nebūtina vienu metu naudotis abejomis ausinėmis. Jos su išmaniuoju telefonu gali būti poruojamos ir po vieną.

Kitas svarbus dalykas, kad „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą, kuris leidžia pasiekti greitą ir stabilų duomenų perdavimą.

Gamintojas nurodo, kad ausinėse yra naudojama ir „CVC6.0“ triukšmo slopinimo technologija, leidžianti mėgautis kokybišku garsu ir, naudojant ausines, kaip laisvų rankų įrangą, puikiai girdėti savo pašnekovą.

Nemažiau svarbu ir tai, kad šios ausinės turi IPX4 standartą, tad yra atsparios vandeniui. Ir kas itin svarbu, kad ausinių dėkliukas tuo pačiu veikia, kaip ir įkrovimo stotelė.

Dėkliuko baterijos talpa siekia 800 mAh, o kiekvienos ausinės po 43 mAh. Ausinių baterijų energijos užteks nepertraukiamai muzikos klausytis iki 4 valandų, o toks rodiklis yra visai geras. Na, o talpios dėkliuko baterijos įkrauti ausinėms užteks net iki 8 kartų.

Kalbant apie techninius „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausinių dalykus, tai dažnio atsakas siekia 20-20000 Hz, varža 32 omai, maksimalus garso lygis pasiekia 108 dB.

Palaikomi tokie „Bluetooth“ protokolai: „HFP, A2DP, HSP ir AVCRP“. Taip pat palaikomos profesionalios „SBC+AAC“ garso kodavimo technologijos, tad garso kokybė turi būti nepriekaištinga.

Pakuotėje rasite belaides „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausines, dėkliuką, įkrovimo laidą, dar papildomas 3 poras ausinių pagalvėlių ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Taigi „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ yra geras pasirinkimas ieškantiems kokybiškų, belaidžių TWS ausinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()