TOP 9 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojamas išmanusis laikrodis „L5“, populiariausias įspūdingo greičio maršrutizatorius „Redmi AC2100 Router“, iš Lenkijos sandėlio tirpstantis naujausios kartos „Xiaomi“ drėkintuvas su oro valymo funkcija (Video, 2020 m. 8 savaitė)  ()

Patys perkamiausi šios savaitės daiktai iš Kinijos turgelio:

- Išmanusis laikrodis „L5“

- WiFi maršrutizatorius „Redmi AC2100 Router“

- Oro drėkintuvas „Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Labai populiari ir gerai vertinama kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“ (iš Čekijos sandėlio)

- Išmanusis laikrodis „Huami Amazfit T-Rex“

- Robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“ (iš Lenkijos sandėlio)

- „Deko“ suktuvas (iš Čekijos sandėlio)

- Vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“ (iš Lenkijos sandėlio)

- WiFi signalo stiprintuvas „WiFi Repeater“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Tiesiog šluojamas išmanusis laikrodis „L5“

26.40€ | 33 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1692 vertinimai)

Nuostabi kaina ir Amazfit Stratos išvaizda pakerėjo nemažai pirkėjų visame pasaulyje, tame parte ir Lietuvoje - šis simpatiškas laikrodukas neabejotinai yra pats perkamiausias savaitės daiktas Kinijos turgelyje. Kuo jis ypatingas? Tą sužinosite šioje apžvalgoje: 

„Vienas iš mano Youtube kanalo prenumeratorių parašė laiškelį ir klausia: „Ei, bičiuli, ar matei šitą stebuklą iš Kinijos? Išmanusis laikrodis atrodo gryna Amazfit Stratos kopija, o kainuoja keletą eurų“. Kaip didelis Stratos fanas, tiesiog negalėjau susilaikyti neišbandęs naujojo išmanaus laikrodžio.“

Neįtikėtina „Xiaomi Amazfit Stratos“ kopija ir dar ilgiau laikanti baterija – „iš išvaizdos beveik viskas tas pats, tik kainuoja 6 kartus pigiau“: turbūt vienas geriausių laikrodžių už tokią kainą (L5 apžvalga, Video)

„Po galais, čia tikrai Stratos kopija. Tik pasižiūrėkite, kaip šis pigus kiniškas laikrodis atrodo. Vizualiai tai lygiai toks pats, kaip ir puikiai žinomas Amazfit Stratos.

Taip pat pakuotės viduje rasime magnetinį įkroviklį ir naudojimosi instrukciją – „pastarasis dalykas pravers tiems, kuriems tai bus pirmasis išmanusis laikrodis. Be to, čia yra ir QR kodas, kurį nuskaitę galėsite į iOS bei Android įrenginį atsisiųsti programėlę.“

Apžvalgininkas jau senokai naudojasi „Amazfit Stratos“ išmaniuoju laikrodžiu ir jis niekaip negali atsistebėti, koks „L5“ yra į jį panašus – „tik pažiūrėkite, atrodo lyg tai būtų vienodi laikrodžiai.

Žinoma, tai yra skirtingi išmanieji laikrodžiai ir štai nugarėlėje Stratos laikrodis turi daugiau įkrovimo kontaktų, tad jo magnetinis įkroviklis laikosi tvirčiau.

Taip pat abiejų laikrodžių korpusai pagaminti iš anglies pluošto, tačiau L5 yra truputėli storesnis.

L5 šone irgi yra du valdymo mygtukai bei tarp jų įrengtas žibintuvėlis (ko neturi Stratos laikrodis aut. past.), o laikrodžių dirželiai yra praktiškai identiški, net negaliu jų atskirti. Gamintojas puikiai padirbėjo.“

„Manęs per visą šį laiką daug klausinėjo apie šį laikrodį ir dabar pabandysiu jums visiems atsakyti į esminius klausimus.

Pirmiausiai, fantastiška L5 baterija. Aš ją per šias 3 savaites įkroviau tik vieną kartą. Jei Stratos vienu įkrovimu man dirba 5 dienas, tai L5 baterijos užtenka kur kas ilgesniam laikui.

Ir man išmanaus laikrodžio baterijos tarnavimo laikas yra labai svarbu. Kuo jis ilgesnis tuo geriau. Taip, žinoma, visokie ten Apple Watch savininkai sakys, kad mes jau pripratome įkrauti laikrodį kasdien ar kas dvi dienas.

Sveikinu. Pripratote. Bet tik ne aš. Man reikia, kad laikrodžio baterija tarnautų bent savaitę laiko ir aš iškeliavau savais reikalais. Visai neketinu su savimi tampytis įkrovimo laidų.“

„Ekranas L5 yra fantastiškos kokybės. Neįsivaizduoju kokia čia matrica, bet už tokią kainą tai jau tikrai ne Amoled ar Super Amoled. Gal čia ir IPS matrica, kas yra dar geriau – ji reikalauja mažiau baterijos energijos.

Ekrano atvaizdavimo pasirinkimai yra ganėtinai normalūs ir standartiniai. Tiesa, jų čia keisti programėlėje nėra galimybės, kaip tą galima daryti su Mi Band 4 apyranke, Stratos ir kitais Amazfit išmaniaisiais laikrodžiais.“

„Kalbant apie laikrodžio galimybės, tai jis matuoja širdies ritmą, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą ir t.t.

Yra chronometras, laikmatis, nuotolinis muzikos valdymas, Alipay – tiesa, šitas dalykas veikia tik Kinijoje. Bendrai, L5 turi visas funkcijas, kurias ir turi turėti išmanusis laikrodis.“

„L5 programėlė yra paprastesnė už to paties Stratos, tačiau visai simpatiška ir paprasta. Žinoma, Xiaomi sukuria geresnes ir išsamesnes programėles, tačiau ir L5 yra visai gera. Esminę informaciją tikrai matysite ir galėsite pasirinkti iš kokių programėlių gauti pranešimus į L5 laikrodį bei t.t.

L5 galima valdyti muziką, bet tai veikia kitaip nei Stratos laikrodyje. Į Stratos laikrodį įkėliau muzikos, palikau telefoną namie ir išbėgau su belaidėmis ausinėmis ir Stratos laikrodžiu pabėgioti.

Turint L5 laikrodį, reikės šalia savęs turėti ir išmanųjį laikrodį, kuriame ir gros muzika.

Tačiau L5 turi įdomią savybę – žibintuvėlį. Aišku, nepagalvokite, kad čia kažkoks fantastiškai ryškus žibintuvėlis, bet per šias 3 savaites kartą jis jau man pagelbėjo.

Buvo naktis ir man reikėjo automobilyje pasišviesti. Galvoju pasiimsiu žibintuvėlį ir iškart atsiminiau, kad sau ant riešo juk turiu tokį (L5 laikrodyje) ir žinote, jis tikrai pagelbėjo. Ekstremaliose situacijose toks dalykėlis tikrai pravers.“

„Bendrai, už tokius pinigus, tai yra netgi labai neblogas išmanusis laikrodis. L5 yra labai geras, ryškus ir toks sultingas ekranas. Viskas matosi kuo puikiausiai.

L5 atrodo, kaip Stratos ir niekas neatspėtų, jog tai yra keletą kartų pigesnė alternatyva. L5 atrodo, kaip Stratos, ant rankos riešo laikosi taip pat, kaip Stratos, baterija yra geresnė už Stratos ir kainuoja kokius 6 kartus mažiau, nei Stratos.

Manau, kad išmanusis laikrodis už tokią kainą ir dar su visomis šiomis fizinės veiklos stebėjimo galimybėmis ir papildomomis funkcijomis, kaip žibintuvėlis ir muzikos valdymas, yra labai geras pasirinkimas.“

2. Visiška naujiena, bet iš karto itin populiarus WiFi maršrutizatorius „Redmi AC2100 Router“

34.77€ | AliExpress | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

39.72€ | 20 % nuolaida | Gearbest

Dar vienas itin populiarus gadžetas ir kas svarbiausia, „Redmi AC2100 Router“ maršrutizatorius yra visiška naujiena, rinkoje pasirodžiusi prieš pat naujuosius metus.

Skirtingai nuo „Xiaomi“ maršrutizatoriaus, kuriame įdiegta ta pati technologija, naujasis „Redmi Router AC2100“ yra gana futuristinio dizaino, kuris labai primena „Asus“ žaidimų maršrutizatorius.

Naujasis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius, kurio matmenys yra 259 x 176 x 184 mm, yra stačiakampio formos su skylutėmis viršuje ir apačioje, kad būtų lengviau išsklaidyta šiluma.

„Redmi AC2100“ taip pat turi 6 didelio stiprumo (5 dBi) kryptines antenas ir 6 kanalų didelio našumo signalo stiprintuvą.

Išorinėje „Redmi AC2100“ dalyje yra keli šviesos diodų būsenos indikatoriai, gale yra įjungimo mygtukas ir 1 WAN bei 3 LAN lizdai.

„Redmi AC2100“ maršrutizatorius turi 2-ųjų branduolių procesorių ir kiekvieno jų darbinis dažnis siekia 880MHz.

Taip pat verta pažymėti ir tai, kad čia turime 128MB vidinę talpyklą, tad toks derinys užtikrina, jog prie „Redmi AC2100“ maršrutizatoriaus galime prijungti iki 128 skirtingų įrenginių.

Be to, „Redmi AC2100“ yra integruotas dvigubos juostos „WiFi“ ryšys, todėl jis veikia tiek 2,4 GHz (300 Mbps), tiek 5 GHz (1733 Mbps) dažnių juostoje ir maksimaliai gali pasiekti iki 2033 Mbps.

Tarsi to nepakaktų, naujasis „Redmi AC2100“ turi „Beamforming“ - naują technologiją, galinčią automatiškai nustatyti prijungtų įrenginių vietą, kad signalas sustiprėtų kiekvieno iš jų kryptimi.

Ir dar reikia pažymėti, kad „Redmi AC2100“ prie 5 GHz palaiko 4x4 MU-MIMO technologiją, o tai reiškia, kad „Redmi“ maršrutizatorius užtikrina sklandesnę žaidimų ir vaizdo duomenų perdavimo patirtį.

Kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, šis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius palaiko išmaniąją programėlę, su kuria galima valdyti maršrutizatorių ir į išmaniųjų įrenginių tinklą sujungti namuose turimus prietaisus.

Be to, su programėle nuolat gausime programinius atnaujinimus bei įspėjimus, kad tinklas yra perkrautas ar susidūrė su rizikos veiksniais.

Palaikomi saugos lygiai ir taip galima blokuoti jums neatpažįstamus prietaisus, papildomai apsaugoti kiekvieną namuose esantį prietaisą nuo kibernetinės atakos bei atlikti kitus, saugumą didinančius veiksmus.

Galiausiai galima reguliuoti interneto turinį ir taip apsaugoti vaikus nuo žalingos informacijos.

Labai galingas, išvaizdus, geros kainos ir puikiai pirmųjų pirkėjų vertinamas „Redmi AC2100“ maršrutizatorius.

Ir štai vienas pirmųjų apžvalgininkų teigia, kad šis maršrutizatorius prijungiamas momentaliai, gali būti naudojamas ir kaip WiFi signalo stiprintuvas, labai galingas, puikiai išsklaido šilumą ir programėlėje galimybių tiek, kad sunku visas ir aptarti.

3. Analogų neturintis oro drėkintuvas/valytuvas „Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2“ tiesiai iš Lenkijos sandėlio

131.61€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (246 vertinimai)

Iš Lenkijos sandėlio siūlomas drėkintuvas „Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2“ tiesiog šluojamas - dabar telikę vos 3 vienetai, o pagal kainą ir kokybę rinkoje tiesiog nėra analogo. Štai ką apie jį sako apžvalgininkas:

„Aš jau išbandžiau 5 skirtingus oro drėkintuvus ir esmė ne tame, kad aš juos bandau vien dėl įdomumo, aš ieškau savo namams pačio geriausio oro drėkintuvo. Ir tai jau trunka ketverius metus. O kodėl Xiaomi iškart negalėjo padaryti tokio gero oro drėkintuvo? Nes jie kopijuoja daiktus nuo kitų, puikiai žinomų ir geriausių gamintojų. Tik Xiaomi ne visada pavyksta tą padaryti iš pirmo karto. Štai ir toks pats oro drėkintuvas iš Vokietijos kompanijos jums kainuos 300 eurų, o Xiaomi produktas ir pusės tiek nekainuoja.“

Po 4 metų paieškos ir 5 skirtingų drėkintuvų testų surado beveik tobulą variantą: unikalus ultragarsinis „Xiaomi“ drėkintuvas su oro pravalymo funkcija - ant baldų nelieka jokių drėgnų nešvarumo žymių („Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2“ apžvalga, Video, Iš Lenkijos sandėlio)

„Tad šiandien aš jums papasakosiu apie mano 5-ąjį bandymą rasti patį geriausią oro drėkintuvą. Ir čia turime Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2.

Ir nesmerkite manęs, kad aš iki šiol vis ieškau tokio daikto. Ankstesni oro drėkintuvai buvo visai geri, nors ir su nemenkais trūkumais. Dabar jie atrodo geriau, bet tik dėl to, kad atpigo.

Naujasis produktas – Xiaomi Smartmi Evaporative Humidifier 2 – atrodo bus būtent tas tobulas oro drėkintuvas, kurio ieškojau.

Jis pasirodė prieš metus laiko ir tada buvo ganėtinai brangus. Bet dabar, kai jo kaina nukrito žemiau 150 eurų, tai yra puikus variantas.“

Apžvalgininkas teigia, kad šis oro drėkintuvas atkeliauja gana didelėje dėžėje, saugiai ir tvarkingai supakuotas. Be vandens oro drėkintuvas sveria 4,3 kg.

Taigi, pakuotėje yra pats oro drėkintuvas, maitinimo laidas ir naudojimosi instrukcija.

„Drėkintuvo nugarėlėje yra drėgmės ir temperatūros jutikliai. Plastiko korpusas ir naudojimasis absoliučiai paprastas.

Išimate iš pakuotės, įdedate į drėkintuvą jo būgną, pripildote vandeniu, prijungiate prie elektros tinklo ir įjungiate.

Galima pilti bet kokį vandenį ir net neatidarius drėkintuvo viršaus, bet rekomenduoju pilti švarų, distiliuotą vandenį.“

„Taip pat šis Xiaomi drėkintuvas skiriasi nuo mus įprastų ultragarsinių drėkintuvų - jis iš aplinkos traukia orą, pravalo jį nuo dulkių ir tik tada sudrėkina bei į aplinką išskleidžia drėgmę. Todėl ant baldų nelieka drėgnų nešvarumo žymių ir kai kurie tokį Xiaomi drėkintuvą netgi vadinam oro valytuvu.

Kalbant apie Xiaomi drėkintuvo išvaizdą, tai jo viršuje turime 10 žaliai šviečiančių LED indikatorių: 5 indikatoriai parodo kiek dar yra likę energijos, 1 parodo ar įrenginys prisijungė prie WiFi tinklo, o 4 indikatoriai rodo koks pasirinktas veikimo režimas – nuo silpniausio iki stipriausio.“

„Mygtukai į paspaudimus reaguoja puikiai ir oro drėkintuvo suporavimas su Mi Home programėle yra absoliučiai paprastas.

Oro drėkintuvo veikimo principas taip pat aiškus: vienas būgnas siurbia orą iš aplinkos, o kitas būgnas skleidžia drėgmę į aplinką. Taip vienu kartu valomas oras, dulkės nusėda drėkintuvo talpos dugne, ir drėkinamas kambarys.“

„Kažkokių papildomų filtrų šiame oro drėkintuve nėra ir tai yra gerai. Pati vandens talpa yra net 4 litrai ir tai yra daugiau negu reikia. Minimaliai drėkintuvas per valandą gali panaudoti 100 ml, o įprastai apie 250-250 ml.

Jis naudoja ventiliatorių be šepetėlių, tad bendrai dirba labai tyliai. Maksimaliu veikimo režimu vos iki 32 dB. Tylus, išvaizdus ir mažai energijos naudojantis įrenginys. Vos 8W valandai.

Taip pat galima sudaryti tvarkaraščius, nurodyti automatinį išsijungimą ir tokio drėkintuvo pilnai pakanka 36 m2 ploto kambariui.

Garinamas vanduo išleidžiamas iš viršutinės drėkintuvo pusės, tad nereikia baimintis, kad šalia esantys baldai pradės drėgti ir gesti.“

„Taip pat programėlėje galima matyti kambario oro temperatūrą, drėgnumą, išjungti LED švietimą, aktyvuoti tėvų kontrolę, kad pačio drėkintuvo mygtukai nereaguotų į paspaudimus, ir kt.

Oro drėkintuvą rekomenduojama pastatyti ne mažiau, kaip 30 cm atstumu nuo artimiausios sienos ir ne mažiau, kaip 1 metro atstumu nuo lubų.

Toks oro drėkintuvas tuo pačiu gali atvėsinti kambarį, bet iki tikro oro kondicionieriaus jam, žinoma, labai toli.“

„Vandens talpą reikia išplauti 1-2 kartus per savaitę, o patį būgną kartą per mėnesį. Drėkintuvo išardymas yra labai paprastas ir nieko čia sudėtingo.

Visgi, visa procedūra – išardymas, išplovimas ir vėl visko sudėjimas – užtrunka 40 minučių ir tai yra tam tikras minusas. Tas būgno plokšteles reikia plauti kiekvieną atskirai ir tai užtrunka.

Tų plokštelių čia yra 36 ir, atsižvelgiant į kitų pirkėjų atsiliepimus, reikia juos plauti švelniau, nes jas galima deformuoti ar net sulaužyti.“

„Toks įrenginys 20 m2 kambario ploto drėgmės lygį gali labai lengvai pakelti 8 proc. ir apibendrindamas galiu pasakyti, kad Xiaomi pagamino labai gerą oro drėkintuvą.

Jei galite sau leisti tokią pinigų sumą oro drėkintuvui, tada pirkite būtent šį Xiaomi oro drėkintuvą. Jis praktiškai neturi blogų pirkėjų atsiliepimų.

Dėkoju savo Youtube kanalo žiūrovams, kurie rekomendavo šį Xiaomi oro drėkintuvą. Dabar jis bus mano nuolatinis kambario drėkintuvas. Tiesiog analogų už tokią kainą rinkoje daugiau nėra, o pirkti dar brangesnių oro drėkintuvų aš neketinu.“

4. Įspūdinga kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“ - labai populiari ir puikiai vertinama

43.15€ | 49 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1936 vertinimai)

„Mark Ryden“ yra vienas populiariausių brandų AliExpress parduotuvėje. Šis gamintojas gamina modernias, patogias ir kas svarbiausia, patvarias bei stilingas kuprines. Ne visos jos vienodai populiarios, bet ši kuprinė Aliexpress parduotuvėje yra labai populiari ir puikiai vertinama pirkėjų: turime virš 3 500 užsakymų, beveik 2 000 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart įvardija, kad galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šių dviejų modelių dydžių skirtumus.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šios kuprinės gali būti kompaktiško 23 l talpos dizaino arba atleidus šoninius segtukus, padidėti iki 39 l talpos.

Čia viskas priklauso nuo konkrečios situacijos. Jei kažkur toliau keliaujate ir reikia daugiau daiktų, tada į tokią talpią kuprinę tilps visi reikalingiausi daiktai.

O jei kelionė nebus labai tolima ar šalia savęs reikia tik keleto pačių svarbiausių daiktų, tada galima kuprinę susegti ir ji taps kompaktiškesnė.

Kalbant apie pačią kuprinę, tai ji pagaminta iš aukštos kokybės Oxfordo medžiagos bei poliesterio.

Kuprinė yra kieto tipo, su daugybe atskirų skyrių, metaliniais užtrauktukais, atskira USB jungtimi įkrauti įrenginiams, paminkštintais diržais, kvėpuojančia nugarine dalimi ir atspari vandeniui (nors IP reitingas ir nenurodytas).

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti šiomis kuprinėmis ir tvirtina, kad į Lietuvą jos atkeliauja greičiau nei per savaitę laiko.

Taip pat kuprinės yra pagamintos labai kokybiškai, tvirtais užtrauktukais, talpios ir ​„savaitės laiko kelionei verslo reikalais, tai yra puikus pasirinkimas. Kai rankinio bagažo politika tampa vis griežtesnė, tokia kuprinė yra tikras išsigelbėjimas. Aš įsigysiu dar vieną tokią ​Mark Ryden kuprinę“, - tvirtina pirkėjas iš Lietuvos.

O čia keletas pirkėjų padarytų ​„Mark Ryden“ kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

5. Sparčiai populiarėjantis neužmušamas, karinio standarto išmanusis laikrodis „Huami Amazfit T-Rex“

141.03€ | 25 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (322 vertinimai)

Nors laikrodukas nėra pigus, bet perkamas taip, kad kai kurios AliExpress parduotuvės jau išpardavė visą savo pasiūlą - tiesiog, pagal savo galimybes už tokią kainą jis nelabai turi konkurentų. Panašų atsparumą gali pasiūlyti 250-300€ kainuojantis flagmanai, o šis modelis beveik du kartus pigesnis.

„Huami kompanija – geriausiai žinoma dėl savo super populiarių Mi Band išmaniųjų apyrankių – nesistengia pagaminti brangią Apple Watch kopiją. Kompanijos tikslas yra gana paprastas – kad jos gaminamus produktus dėvėtų kuo daugiau žmonių. Ir kaip jai pavyksta tą pasiekti? Gaminant tokius išmaniuosius laikrodžius, kaip Amazfit T-Rex.“

Savaitę laiko testavo visiškai naują, super tvirtą ir tiesiog šluojamą „Garmin“ kopiją už nepalyginamai geresnę kainą - 5ATM atsparumas vandeniui, karinis „MIL-STD-810G“ standartas, 20 dienų laikanti baterija, o kaina tiesiog be konkurencijos („Amazfit T-Rex“ apžvalga, Video)

Tai yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis, skirtas tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke.

Šis laikrodis yra tikras ištvermingumo karalius ir atitinka aukščiausius atsparumo vandeniui ir ilgaamžiškumo standartus.

Dar pridėkime tai, kad jis palaiko 14 sporto režimų, turi GPS, širdies ritmo matuoklį, beveik 3 savaites tarnaujančią įkraunamą bateriją ir „už tokią kainą jūs gaunate labai patrauklų komplektą“, - teigia apžvalgininkas.

„Amazfit T-Rex kainuoja apie 130 eurų ir parduotuvėse galima įsigyti įvairių spalvų modelių.

Žinoma, galima įsigyti ir beprotiškai brangų GPS laikrodį iš Garmin ar Suunto. Jie suteiks daugybę papildomų galimybių, bet tikriausiai jų net nenaudosite. Štai kodėl T-Rex atrodo toks patrauklus.

Taip, jis nėra geriausias išmanusis laikrodis rinkoje, bet jis siūlo esminius dalykus už tokią kainą, ko daugiau nedaro jokia kita kompanija.

Galbūt kitų kompanijų pasiūloje už tokią kainą ir rasite metų senumo GPS laikrodį, bet tada jau pirksite seną aparatinę dalį.

140 eurų vertės T-Rex atrodo labai patraukliai. Visgi, nedvejodamas turiu pasakyti, kad laikrodis vis dar turi tam tikrų programinių trikdžių ir tikiuosi, kad Huami juos artimiausiu metu išspręs.“

6. Visiškai naujas robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“ už neįtikėtinai gerą kainą iš ES sandėlių

332.13€ | 39 % nuolaida, iš Europos sandėlių | Geekbuying | 5 balai iš 5 (18 vertinimai)

366.67€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | AliExpress | 5 balai iš 5 (23 vertinimai)

„VIOMI V2 Pro“ yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir neabejotinai, vienas perkamiausių modelių šiuo metu. Įdomu yra tai, kad „VIOMI V2 Pro“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra vienas galingiausių modelių rinkoje - turi 2100 Pa siurbimo galią. Tokios galio pilnai užtenka net ir kilimų valymui.

Štai kuo pirkėjus ir apžvalgininkus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti pačios „Xiaomi“ gaminami robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Beto, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Ankstesnis modelis „VIOMI V2“ tokios galimybės neturėjo - jis gali arba plauti, arba siurbti. Norint keisti režimą, reikia pakeisti talpą.  „VIOMI V2 Pro“ turi atskiras talpas plovimui ir siurbimui ir kas svarbiausia, papildomą specialią dvigubą talpą mišriam darbui. 

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. Mažiau nei vien siurbimui ar plovimui, bet užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais net lenkia pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

7. Populiariausias „Deko“ suktuvas iš AliExpress

32.97€ | 45 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.7 balai iš 5 (12780 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

8. Populiariausias irigatorius „h2ofloss“

28.20€ | 39 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (906 vertinimai)

Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas. Štai keletos patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

9. WiFi signalo stiprintuvas „WiFi Repeater“

8.34€ | 26 % nuolaida | „WiFi Repeater“ specifikacijos

„WiFi Repeater“ – tai WiFi signalo kartotuvas, kuris esant reikalui taip pat gali veikti ir WiFi prieigos taško AP režime. Be to, šis WiFi kartotuvas yra suderinamas su IEEE 802.11n WiFi standartu, todėl teoriškai belaidžiu būdu leidžia pasiekti 300 Mbps duomenų perdavimo greitį.

Jeigu gyvenate pakankamai dideliuose namuose, tuomet greičiausiai pastebite, jog internetas ne visur veikia taip gerai kaip norėtųsi. Šiam nepatogumui spręsti dabar yra labai paprastų sprendimų. Viskas ko jums reikia, tai tiesiog įsigyti WiFi signalo kartotuvą.

Pastarųjų įrenginių galima rasti tiek Lietuvos, tiek Kinijos parduotuvėse. Jeigu WiFi kartotuvą nuspręstumėte įsigyti Kinijoje, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į labai populiarų „WiFi Repeater“ iš AliExpress.

7044 užsakymai, 3502 apžvalgos ir 4.8 bendras reitingas su puikiais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų. 

Šis WiFi kartotuvas pasižymi ne tik labai gera kaina ir puikiu funkcionalumu, bet ir išskirtiniu patraukliai atrodančiu dizainu. 

Pristatant „WiFi Repeater“ svarbu pridėti ir tai, jog šis WiFi kartotuvas turi integruotą WPS techninį sprendimą. Būtent tai reiškia, jog šį WiFi kartotuvą su savo namų maršrutizatoriumi galite susieti vos kelių mygtukų paspaudimu. Šiuo atveju svarbu dėmesį atkreipti tik į tai, jog WPS funkciją taip pat turi palaikyti ir jūsų namuose naudojamas maršrutizatorius.

Pristatydamas „WiFi Repeater“ gamintojas taip pat tvirtina, jog šis WiFi kartotuvas WiFi signalo aprėpties diapazoną gali padidinti iki 10 metrų atstumu. Trumpai tariant, „WiFi Repeater“ puikiai tinka WiFi signalui sustiprinti konkrečioje patalpoje. Vis dėlto tai tik teoriniai spėjimai, kurie praktikoje gali ženkliai skirtis atsižvelgiant į kiekvieno pastato skirtingas konstrukcines ypatybes.

„WiFi Repeater“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes be WiFi kartotuvo dar gali būti naudojamas ir kaip prieigos taškas AP. Tai reiškia, jog „WiFi Repeater“, esant poreikiui galima jungti prie tinklo įrangos, kuri neturi WiFi.

Pavyzdžiui, galbūt savo garaže turite komutatorių, kuris yra prijungtas prie namuose stovinčio maršrutizatoriaus. Esant tokiai situacijai prie komutatoriaus prijungę „WiFi Repeater“ ir jį nustatę veikti AP režimu garaže prieigą prie interneto galėsite turėti ir įprastu belaidžiu WiFi būdu.

Šis aptartas „WiFi Repeater“ WiFi kartotuvo lankstumas leidžia šį tinklo įrenginį panaudoti gana lanksčiai ne tik namuose, bet ir versle. Gamintojas šiuo atveju mano, jog „WiFi Repeater“ taip pat puikiai tinka naudoti viešbučiuose, biuruose, bibliotekose ar netgi kavinėse.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (3460 vertinimai)
  • Darbo režimai: kartotuvo ir prieigos taško AP.
  • Palaikomi standartai: IEEE 802.11b/g/n.
  • Šifravimas: WEP, WPA, WPA2.
  • Maksimalus pralaidumas: 300 Mbps.
  • Maitinimas: 110 – 230 V.
  • Papildomos funkcijos: WPS palaikymas.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 7,5 x 8 cm; 80 g.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()