TOP 10 savaitės perkamiausių: tiesiog masiškai šluojamos belaidės ausinės iš Lenkijos sandėlio, pačios perkamiausios apsauginės kaukės, UVC lempos, dezinfekcinis gelis ir rekordinės kainos 30000 mAh talpos baterija (Video, 2020 m. 12 savaitė)  ()

- Masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Daugkartinės, buitinio dizaino kaukės su keičiamu filtru, KN95/FFP2 standartas

- Daugkartinės, sportinio dizaino kaukės su keičiamu filtru, KN95/FFP2 standartas

- Apsauginės vienkartinės kaukės, KN95/FFP2 standartas (iš UK sandėlio)

- UV-C antibakterinė lempa su laikmačio funkcija ir net galimybe generuoti ozoną

- UV-C antibakterinė lempa su nuotolinio valdymo pulteliu

- Populiari ir net 30000 mAh talpos išorinė baterija

- Antibakterinis gelis visai šeimai

- Ypatingai gerai vertinamos įleidžiamos LED panelės už nerealiai gerą kainą

- Lietuvių perkamiausias peilis „PEGASI“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši savaitė - neabejotinai, karantino ir koronoviruso. Daugybė įvykių ir naujienų, kasdien besikeičianti situacija ir tam tikrų daiktų deficitas. Visa tai lemia ir populiariausius daiktus iš Kinijos turgelio - šalia beprotiškai sparčiai populiarėjančių ir geriausiomis pasaulyje vadinamų „Tronsmart Spunky Beat“ belaidžių ausinių, daugiausia dėmesio teko apsauginėms kaukėms ir UVC lempoms

1. Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

28.38€ | 64 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (10825 vertinimai)

Savo populiarumu „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės tikriausiai prilygsta ir mums gerai žinomoms „Redmi AirDots“.

„Garso kokybė tokia, kokios dar iki šiol nesu patyręs - jos turėtų kainuoti bent dvigubai brangiau“: štai ką apžvalgininkas sako apie masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ belaides ausines („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Video)

„Už tokius pinigus – tai yra kažkas nenormalaus. Fantastiškas rezultatas!“. Masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ ausinės palygino su „Haylou GT1“ ir „QCY“ ausinėmis - tiesiog triuškinantys skirtumai („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Testai, Video, iš Lenkijos sandėlio)

Štai „Tronsmart Spunky Beat“ ausines jau įsigijo virš 23 000 pirkėjų, kurie paliko virš 10 000 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 balų įvertinimą. Labai geri rezultatai belaidėms ausinėms.

Pirkėjai iškart vardija ausinių privalumus ir „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas).

Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą ir štai ką sako jas išbandęs apžvalgininkas:

„Tronsmart sukūrė tikrai puikias belaides ausines, kurios tarp vartotojų tapo labai populiarios. Daugybė užsakymų ir teigiamų atsiliepimų Aliexpress parduotuvėje bei išsiplėtusios diskusijos 4PDA tinklalapyje.

Šių ausinių sėkmę nulėmė ir tokie privalumai, kaip: ganėtinai žema kaina, aukštos kokybės įkrovimo dėkliukas, C-tipo įkrovimo jungtis, kompaktiškos ir patogios dėvėti ausinės, ganėtinai gera garso kokybė ir, žinoma, aptX palaikymas.

Taip pat yra labai gerai, kad pačiame dėkliuke yra integruotas įkrovimo laidas, tad jo nereikia nešiotis atskirai.

Reikšmingų trūkumų šios ausinės tiesiog neturi. Nebent tik paminėčiau tą faktą, kad kairioji ausinė kažkodėl išsikrauna greičiau nei dešinioji ir bendrai norėtųsi, kad ausinės vienu įkrovimu darbuotųsi ilgiau. O taip – labai geras pasirinkimas.“

2. Daugkartinės, buitinio dizaino kaukės su keičiamu filtru,  KN95/FFP2 standartas

8.51€ | 25 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (105 vertinimai)

Iš visų aprašytų kaukių, tai viena perkamiausių daugkartinių kaukių iš Kinijos, šluojama visame pasaulyje.  Ši kaukė atitinka N95 standartą, gerai priglunda prie veido, turi 5 lygių filtravimo sistemą, apsaugo tiek nuo didelių, tiek ir labai smulkių dalelių.

Tokios apsauginės kaukės pastaruoju metu tapo itin populiarios. Jos yra patrauklesnės už vienkartines tuo, kad jas galima naudoti ilgesnį laiką, yra dar patogesnės dėvėti.

Šias apsaugines kaukes taip pat galima plauti, tik tą daryti reikia su šiltu vandeniu ir be jokių papildomų plovimo priemonių.

Pirkėjai yra patenkinti šiomis apsauginėmis kaukėmis ir jas bei keičiamus filtrus perka net ne po vieną, o iškart komplektais: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

3. Daugkartinės, sportinio dizaino kaukės su keičiamu filtru, KN95/FFP2 standartas

7.46€ | 42 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (707 vertinimai)

Antra papagl populiarumą - daugkartinės sportinio tipo kaukės. Apsauga tokio pat lygio kaip ir pirmuoju atveju, tik kiek kitoks dizainas.

Šios kaukės labai gerai priglunda prie veido ir net galima reguliuoti kaukės prigludimą prie pat nosies. Tai užtikrina maksimalų prigludimą ir apsaugą nuo aplinkui skraidžiojančių virusų, bakterijų, oro taršos, dulkių, smėlio ir t.t.

Šios apsauginės kaukės turi 5 lygių oro filtravimo sistemą, tad sulaikomos tiek stambios smėlio, tiek ir labai mažos dalelės.

Tokias apsaugines kaukes galima naudoti darbuojantis lauke, statybose, pramogaujant ar vaikščiojant po tokias vietas, kur daug žmonių ir išauga tikimybė užsikrėsti kokia nors virusine liga.

Pirkėjai šias kaukes perka masiškai, jas įvertina maksimaliais balais bei giria puikią medžiagos kokybę, lengvą ir patogų kaukės pritvirtinimą bei dėvėjimą ir, kad šios kaukės užtenka kone 2 metams.

Tik patį filtrą reikią keisti vos kas 30 dienų, jei kaukė yra naudojama itin retai. Jei daug laiko praleisite labai stipriai užterštoje vietoje ir pastebėsite, kad filtras pradėjo keisti spalvą - stipriai patamsėjo - tada jį reikės pakeisti greičiau. Tačiau tai nutiks tik esant ypatingai užterštoje aplinkoje.

Įprastai naudojant kaukę virusų ar bakterijų prevencijos tikslais - t.y. kasdien ją dėvint - filtrą rekomenduojama keisti kas 4 dienas. O pačią kaukę galima rankomis nuplauti šiltu vandeniu - prieš tai, žinoma, išėmus joje esantį filtrą.

Štai keletas patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

4. Iš UK sandėlio apsauginės vienkartinės kaukės, KN95/FFP2 standartas

64.75€ (100 vnt.) | 65 % nuolaida, iš UK sandėlio | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Ne tokios populiarios, bet irgi intensyviai perkamos vienkartinės kaukės. Tai yra standartinės, medicininės, apsauginės kaukės. Jos yra skirtos naudoti vieną kartą ir padeda apsisaugoti nuo aplinkos taršos, įvairių virusų, bakterijų ir kitų patogenų. Efektyvumo lygis siekia iki 99,99 proc.

Šias kaukes įsigiję pirkėjai tvirtina, kad jos pakankamai gerai priglunda prie veido, dirželiai gerai laikosi už ausų, tad kaukes dėvėti yra patogu.  

Šios apsauginės kaukės atitinka Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) patvirtintą, Kinijoje naudojamą KN95 standartą, tad iš esmės atlieka savo funkciją identiškai, kaip ir daugkartinio naudojimo kaukės. 

5. UV-C antibakterinė lempa su laikmačio funkcija ir net galimybe generuoti ozoną

20.30€ | 4.9 balai iš 5 (622 vertinimai)

Kaip jau rašėme, UVC lempos puikiai naikina virusus, tad nekeista, jog jų paklausa stipriai išaugo. 

Tai yra viena populiariausių antibakterinių lempų Aliexpress parduotuvėje ir ją jau įsigijo virš 1 000 pirkėjų, kurie ją įvertino net 4,9 balais.

Čia labai įvertinkite ko jums asmeniškai labiausiai reikia ir tik tada pasirinkite reikiamą lempą.

Galima rinktis 15W arba 25W, visos jos tinka europietiškiems el. tinklams - 220V, E26/W27 cokoliai.

Taip pat galima iškart įsigyti lempai skirtą stovą su europietišku kištuku. Čia taip pat atkreipkite dėmesį, kad paprastesnis modelis turi vieną valdymo mygtuką, o kiti variantai su laikmačiu - 5, 15, 30, 60 min.

Yra variantas ir su mechaniniu laikmačiu. Lempa švies iki 24 val. Čia yra patogu tuo atveju, jei darbovietėje nakčiai paliksite įjungtą lempą ir ji per tą laiką išnaikins kabinete esančius patogenus.

Galiausiai, galima pasirinkti ir tą variantą, kuriame bus nuotolinio valdymo pultelis. Tai taip pat labai pravartus ir naudingas dalykas. Ypač jei pasirinksite UV-C lempą su ozonu.

Taip, galima papildomai pasirinkti ir lempa su ozonu. Tai reiškia, kad UV-C sukurs patalpoje ozoną, kuris yra nuodingas. Todėl tokiu atveju yra BŪTINA palikti patalpas - kaip ir išsivesti naminius augintinius.

Tačiau tokios lempos yra dar efektyvesnės ir ozonas pasiekia tokias patalpų vietas, kurių tiesiog fiziškai negali apšviesti UV-C lempos, ir taip sunaikina patogenus, virusus, bakterijas ir kt.

Visgi, čia yra minusas. Kaip ir minėjome, besidarbuojant lempai - būtina palikti patalpas ir jau baigus jai dirbti, patalpas išvėdinti. Tad čia gerai pagalvoti, kas kiekvienam patogiau ir ko labiau reikia.

P.S: į standartinę UV-C lempą (be ozono poveikio) taip pat negalima žiūrėti. Jos šviesa turi regėjimą žalojantį poveikį ir kai ji įjungta - taip pat geriau apleisti patalpas.

Taigi, su šiais dalykais reikia elgtis atsargiai. Čia ne žaislai ir būtina atidžiai perskaityti naudojimosi instrukciją bei elgtis taip, kaip nurodyta.

6. UV-C antibakterinė lempa su nuotolinio valdymo pulteliu

23.66€ | 5 balai iš 5 (99 vertinimai)

Iš techninės pusės čia viskas tas pats, kaip ir pirmuoju atveju: garantuojama 8000 švietimo valandų, efektyviausias 254 nm bangos ilgis ir kt.

Tik šiuo atveju galime rinktis tik iš 25W galios lempų ir įsigyti pačią lemputę ar ir jos stovą.

Pastarasis yra su laikmačiu ir dar pakuotėje gausime nuotolinio valdymo pulteli. Patogus dalykas.

Kalbant apie pirkėjų atsiliepimus, tai jie yra labai patenkinti šiomis antibakterinėmis lempomis ir džiaugiasi, kad pardavėjas jas labai gerai supakuoja (foto) - tad iki pirkėjų atkeliauja saugiai ir nepažeistos.

Taip pat tvirtinama, kad jos veikia išties gerai ir nerekomenduojama statyti šalia augalų, nes pastarieji po kelių dienų pradės mirti (foto). Štai keletas lempų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Tai dvi itin populiarios ir dabar labai dažnai perkamos UV-C lempos, bet jeigu netiko nei vienas iš šių variantų, galite peržiūrėti visą parduotuvės asortimentą - variantų yra ir daugiau, bet jų veikimo principas labai panašus, tik skiriasi papildomos galimybės. 

7. Populiari ir net 30000 mAh talpos išorinė baterija

18.19€ | 30 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (124 vertinimai)

Perkamiausia šios savaitės išorinė baterija - pagal savo kainą, tai tiesiog įspūdingas pasiūlymas. Šiuo metu tai yra viena populiaresnių ir labai gerai pirkėjų vertinamų išorinių baterijų Aliexpress parduotuvėje už labai gerą kainą.

Jiems ypač patinka, kad ši baterija yra net 30 000 mAh talpos, turi LED ekranėlį ir skirtingas jungtis, dėl ko galima prijungti įvairius įrenginius.

Prie šios baterijos galima prijungti tiek C-tipo bei microUSB laidais įkraunamus įrenginius, tik ir Apple įrenginių naudojamus Lightning. Visais atvejais maksimalus įkrovimas siekia iki 5V ir 2,1A.

Kalbant apie technines baterijos specifikacijas, tai čia turime 30 000 mAh talpos bateriją ir gamintojas iškart atvirai teigia, kad realiai turėsime 22 000 mAh talpą.

Džiugu matyti, kad kompanija nebando pirkėjų apgaudinėti ir atvirai nurodo realią baterijos talpą. Teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad tą daro toli gražu ne kiekvienas gamintojas bei pardavėjas.

O tai, kad yra skirtumas tarp teorinės ir realios baterijos talpos, tai čia visiškai normalus dalykas. Taip yra su absoliučiai kiekviena išorine baterija ir šiuo aspektu ši išorinė baterija niekuo nesiskiria nuo konkurentų.

Dar vertėtų pažymėti, kad tokia talpi baterija turi LED ekranėlį, kuriame galėsime matyti kiek liko energijos ir įkrovimo parametrus. Taip pat yra ir žibintuvėlis, kuris pravers kelionių, stovyklavimo metu.

Galiausiai, talpi baterija yra ganėtinai kompaktiška - 154 x 74 x 33 mm - sveria apie 600 gr., yra simpatiško dizaino ir turi integruotas įvairias apsaugas: nuo perkrovos, trumpo jungimo ir pan.

Pirkėjai šia išorine baterija yra patenkinti ir dalijasi jos nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto6 foto, 7 foto, 8 foto.

8. Antibakterinis gelis visai šeimai

28.62€ (5 vnt.) | 45 % nuolaida | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

Lietuvoje visi antiseptikai iššluoti iki vieno, o virusas užtruks dar mėnesį ar net daugiau. Tad nekeista, kad į ateitį mąstantys skaitytojai užsisakinėja antbakterinį gelį tiesiai iš Kinijos - jis tikrai pravers. 

Tai yra puikus pasirinkimas visiems, daug laiko praleidžiantiems ne namie. Šiuo atveju nereikės vandens ir prieš tai plauti rankas.

Tereikės iš krepšio, kuprinės ar rankinės išsiimti 100 gr. talpos gelio tūtelę, jo šiek tiek išspausti ant rankos ir šiuo geliu gerai įtrinti savo rankas.

Ir viskas. To užteks, kad būtų sunaikinta iki 99,9 proc. ant rankų esančių bakterijų bei virusų. paprasta ir patogu.

9. Ypatingai gerai vertinamos įleidžiamos LED panelės už nerealiai gerą kainą

3.67€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (130 vertinimai)

Šią savaitę už tokią kainą būtų ir sunku surasti dar pigesnių LED šviestuvų, nekeista, kad jie pateko į TOP 10. Lietuvoje tokių panelių kainos prasideda tik nuo 15-25 eurų, o čia vos už 4 eurus galima įsigyti kokybišką ir pirkėjų giriamą šviestuvą.

Čia iškart norisi pažymėti, kad pasiūloje yra itin daug LED šviestuvo variantų. Jie skiriasi tiek savo išmatavimais, tiek ir savo galia.

Galima rinktis kvadratinės arba apvalios formos šviestuvą; šviečianti šalta (6000-6500K) arba šilta (2700-3500K) šviesa ir nuo 6 iki 20 W. Žemiau pateiktame paveikslėlyje galite matyti išsamias technines specifikacijas.

LED šviestuvų 1 vatas užtikrina apie 80lm švietimo ryškumą ir integruoti SMD 2835 LED šviestukai švies iki 20 000 valandų.

Pirkėjai taip pat pažymi, kad LED šviestuvus yra labai lengva ir paprasta pritvirtinti prie lubų, jie gali  darbuotis nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje bei išlaikomos natūralios objektų spalvos (CRI 80), tad jie tinka bet kurioje namų vietoje: valgomajame, koridoriuje, miegamajame ar net balkone.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų šviestuvų nuotraukų ir kaip jie atrodo pritvirtinti prie lubų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

10. Lietuvių perkamiausias peilis „PEGASI“

15.99€ | 29 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (327 vertinimai)

Šis „PEGASI“ kompanijos peilis yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir ypač tarp lietuvaičių. Šią savaitę jis buvo neabejotinai perkamiausias iš Lietuvos tarp visų peilių. 

Pradėkime nuo to, kad šiuo peiliu galima naudotis įvairiose situacijose ir jis tinkamas virtuvėje. Visgi, tai yra daugiau kelioninis, turistinis peilis.

Pakuotėje rasite jam specialiai skirtą dėklą, praversianti peilio nešiojimo su savimi atvejais. Be to, tiek peilio forma, tiek jo dydis akivaizdžiai rodo, kad tai yra visiems gyvenimo atvejams skirtas daiktas, o ne tiesiog skirtas būti padėtam virtuviniame stalčiuje.

Jei jau prakalbome apie peilio dydį, tai jis yra 23 cm ilgio ir 3,2 cm pločio. Ašmenų ilgis yra 9,8 cm ir 4,1 mm pločio.

Peilio rankena pagaminta ne iš kokio pigaus plastiko, bet iš medžio. Peilis atrodo labai stilingai ir pirkėjai tvirtina, kad jis pagamintas itin kokybiškai.

Prie aukščiausios kokybės prisideda ir tai, kad ašmenys pagaminti iš vieno pasaulyje populiariausio plieno lydinio - 9Cr18MoV. 

Yra gerai žinoma, kad tai vienas kokybiškiausių ir tuo pačiu garantuojančių žemą peilių kainą plieno lydinių, pasižyminčių atsparumu korozijai (šiame lydinio mišinyje yra chromo aut. past.) ir užtikrinančių, kad ašmenys bus aštrūs bei labai tvirti (59 HRC tvirtumo klasė).

Tad dėl visų šių priežasčių „PEGASI“ kompanijos peilis ir yra taip puikiai vertinamas Lietuvos bei viso pasaulio pirkėjų. Puiki išvaizda, medinė rankena, iš aukščiausios kokybės plieno pagaminti ašmenys, specialus dėklas ir labai gera kaina. Geresnio daikto stovyklaujant bei keliaujant ir nesurasime.

Štai kelios peilio nuotraukos, kuriomis dalinasi patenkinti pirkėjai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()