Įspūdingą kainos kokybės santykį turinti IP namų kamera - nei vieno neigiamo atsiliepimo apžvalgose, 1080P raiška, ypač geras naktinio vaizdo įrašymas („Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ apžvalgų reitingas, Video, 25% nuolaida)  (1)

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie IP kamerą su nuotoliniu valdymu „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-20 Įspūdingą kainos kokybės santykį turinti IP namų kamera - nei vieno neigiamo atsiliepimo apžvalgose, 1080P raiška, ypač geras naktinio vaizdo įrašymas („Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ apžvalgų reitingas, Video, 25% nuolaida)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

IP kamera su nuotoliniu valdymu „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“

5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai puiki kamera | 31,32 € 

Peržiūrėjome ir atrinkome tik pačias išsamiausias ir objektyviausias „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ apžvalgas.

Naudojame daiktų vertinimo sistemą. Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 3 apžvalgos:

  • Gadget Page – „Iš principo man ši kamera tikrai patiko. Ja yra patogu naudotis, kompaktiška ir lengva kamera. Labai gražaus, minimalistinio dizaino ir puikiai tinka prie įvairaus kambario dizaino. Gerai kamera atrodo tiek padėta ant stalo, tiek ir pritvirtinta prie sienos ar lubų. Pagaminimo kokybei  neturiu jokių pretenzijų. Tik vienas pastebėjimas – kadangi kamera turi būti nuolatos prijungta prie WiFi interneto, rekomenduoju pasirūpinti, kad jūsų namuose esantis maršrutizatorius užtikrintų stabilų interneto greitį ir signalo stiprumą. Taip pat net ir papildoma atminties kortelę šiai kamerai nėra itin būtina. Kadangi ji reaguoja į judesius ir tada pradeda filmuoti vaizdą, šią informaciją galima įrašyti į išmanųjį telefoną. Atminties kortelė pravers tais atvejais, kai telefonas nebus prijungtas prie interneto ir negalėsite tiesiogiai stebėti to vaizdo, kurį filmuoja kamera.“
  • Life Kommando – „Ši mažytė kamera atrodo, kaip 90 dolerių vertės, bet kainuoja perpus mažiau. Ji išties labai šauni, puiki pagaminimo kokybė. Kameros pritvirtinimas prie sienos ir lubų yra išties tvirtai ir kokybiškai pagamintas. Garsiakalbių ir įrašyto garso kokybė gera, įrašomo vaizdo kokybė taip pat kokybiška, ypač gera kokybė nakties metu įrašyto vaizdo, o programėlė veikia be priekaištų. Tai nebrangi, 360 laipsnių kampu pasisukanti kamera, kuri puikiai veikia.“
  • „OSReviews“ – Šiam apžvalgininkui ypač patinka kameros valdymas, jis „yra ekstremaliai paprastas. Programėlė puikiai sukurta, išmaniuoju telefonu labai paprasta valdyti šią kamerą. Taip pat puikus dalykas, kad galima matyti kas dedasi namuose, net ir būnant toli nuo jų. Svarbiausia, kad kamera būtų prijungta prie interneto ir tada bet kuriuo metu ir iš bet kurios pasaulio vietos galėsite matyti kas dedasi jūsų namuose. Vaizdo kokybė tikrai labai gera, užfiksuotas vaizdas yra detalus ir aiškus. Kamera į komandas reaguoja greitai bei sukiojasi į šalis užtikrintai. Taip pat verta paminėti, kad nakties metu padaryti vaizdo įrašai yra geros kokybės, o ir pati kamera darbuojasi tyliai.“

4 balai. 0 apžvalgų

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ aprašymas:

Skelbiama nuolaida labai gerai vertinamai IP kamerai su nuotoliniu valdymu, sukiojamu objektyvu, 1080p rezoliucija ir naktinio matymo funkcija („Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Speciali akcija ir sąlygos

  • Gearbest - 31,32 eurai plius 0,61 euro centai už atsiuntimą į Lietuvą.
  • 25 % nuolaida, tai pati mažiausia kaina iki šiol:
  • Aliexpress „Xiaomi Mijia 1080P“ kaina prasideda nuo 40 eurų su nemokamu siuntimu į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodama.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai (1)