[Žinios trumpai] Tai buvo neįtikėtina: Putinas sulaukė smūgio tiesiai iš sąjungininko susitikus akis į akį - „matome laimėtoją, ir tai ne Rusija“  ()

Kazachstanas - Ukrainos ir Vakarų pasaulio pusėje: „Jūs galite savo šizofreniškame pasaulyje skelbti ir pripažinti bet ką, bet mes neturime su tuo nieko bendra“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-18 [Žinios trumpai] Tai buvo neįtikėtina: Putinas sulaukė smūgio tiesiai iš sąjungininko susitikus akis į akį - „matome laimėtoją, ir tai ne Rusija“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstano prezidentas Kasimas Jomartas Tokajevas nepripažintus „L/DLR“ darinius pavadino „kvazivalstybinėmis“ ir atsisakė jas pripažinti. Pareiškimas buvo padarytas, dalyvaujant Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui.

Žurnalistas Denisas Kazanskis mano, kad toks Tokajevo poelgis buvo demonstratyvus Kremliaus savininko pažeminimas. Prieš forumą Sankt Peterburge jo spaudos tarnyba tvirtino, kad Putinas ketina paskelbti naują pasaulio tvarką.

„Ir tada ateina draugiškos šalies prezidentas ir visa šitą pasaulio tvarką tiesiog sudaužo: jūs galite savo šizofreniškame pasaulyje skelbti ir pripažinti bet ką, bet mes neturime su tuo nieko bendra. Kazachstanas aiškiai stojo į Ukrainos pusę ir to pačio Vakarų pasaulio pusę, su kuriuo Putinas nusprendė kariauti“, – komentavo Kazanskis.

Zoya Yarosh atkreipė dėmesį į Azijos tautų, kurios visada išsaugo savo interesus, subtilų instinktą: „Taigi Kazachstanas jau mato geopolitinį nugalėtoją. Ir šis nugalėtojas ne Rusija Putino asmenyje, sėdintis tiesiai priešais Tokajevą“.

 

Vartotojai pastebėjo, kad Tokajevas ir Putinas vienas kito nevadina vardais. Tuo pat metu Kremliaus savininkas „negali“ prisiminti Tokajevo vardo. Jis jį vadina „kolega iš Kazachstano“, o po politiko žodžių apie „L/DLR“ nusprendžia pavadinti Kelimžanu Šaminovičiumi.

„Absoliutus atitrūkimo nuo realybės laipsnis: tyčiotis iš vienintelio pas jį atvykusio valstybės vadovo. Manau, dabar jis pasakys savo adjutantams: „Kaip aš „išdūriau“ tą kazachą, a?!“, - pažymėjo tinklaraštininkas Rustemas Adagamovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(6)
(147)

Komentarai ()