[Žinios trumpai] ORDLO vadas įsiutęs, kas Donbase išduoda okupantus - tiesiog „šlifuoja“ Rusijos armiją, ją maišo su žeme  ()

Aleksandras Chodakovskis, vienas iš Donbaso separatistų karo vadų, teigia, kad vietiniai gyventojai palaiko Ukrainos pajėgas ir išduoda okupantų pozicijas, kurias tuomet atakuoja ukrainiečių artilerija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuos komentarus aptiko ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis. Pasak jo, laikinai okupuotose Donbaso teritorijose gyvenantys ukrainiečiai nenori, kad okupantai griautų jų namus - tai labai pragmatinis noras.

„Karo vadas Aleksandras Chodakovskis inkščia, kad vietinė Donbaso populiacija palaiko Ukrainos ginkluotasias pajėgas ir išduoda okupantus, todėl ukrainiečių artilerija sumaišo juos su žeme“, pasakoja Kazanskis.

Tai iš tikrųjų yra įdomu, nes rusai savo vietinei auditorijai teigia, kad siekia išlaisvinti Donbaso žmones nuo Kyjivo režimo. Jei žmonės nori likti Ukrainoje, tai dėl ko šis karas?

 

Chodakovskis taip pat pripažino, kad ukrainiečiai turi geresnes elektroninės karybos priemones - rusiškos joms neprilygsta. Dėl to ukrainiečių žvalgyba veikia geriau nei okupantų.

(121)
(2)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: