[Žinios trumpai] B. Johnsonas perspėjo, kad jo pašalinimas sukels katastrofą - su trenksmu grįš į JK ministro pirmininko postą  ()

Politikas mano, kad jo įpėdinis nuvils parlamentą, taip pat tikisi, kad į buvusias pareigas jį pasišauks konservatoriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai atsistatydinęs britų parlamentaras ir buvęs Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas po kurio laiko planuoja grįžti į savo vietą. Apie tai pranešė laikraštis „The Sunday Times“, remdamasis savo šaltiniais Didžiosios Britanijos vyriausybės vadovo kabinete.

Ukrainai draugiškas konservatorių politikas tiki, kad po kurio laiko gali nuvesti konservatorių partiją į pergalę rinkimuose.

Kaip žinia, kai kurie politikai, mėginę nušalinti Borisą Johnsoną iš Didžiosios Britanijos premjero ir konservatorių partijos vadovo posto, jau sulaukė rinkėjų kritikos. Tai gali turėti įtakos artėjančių rinkimų rezultatams.

Johnsonas taip pat ketina ateityje susigrąžinti ministro pirmininko postą ir traukiasi, kaip žmogus, turintis nebaigtų reikalų.

Buvęs vyriausybės vadovas mano, kad jo įpėdinis nuvils parlamentą ir rinkėjus, o konservatoriai pakvies Johnsoną į buvusias pareigas.

„Johnsonas mano, kad bet koks jo įpėdinis valdžioje gali būti katastrofa ir praėjus keleriems metams po to, kai konservatoriai galimai pralaimės visuotinius rinkimus, jis gali sugrįžti, kai prireiks energingo ir sugebančio žmogaus vėl atvesiančio konservatorius į valdžią. Jis mano, kad gali tapti šiuo asmeniu“, – pažymi leidinio viešai neatskleista informacija.

 

2022 metų liepos 7 dieną Borisas Johnsonas atsistatydino iš Didžiosios Britanijos vyriausybės vadovo ir konservatorių partijos lyderio pareigų. Kito Didžiosios Britanijos ministro pirmininko rinkimai vyks šių metų rugsėjo 5 dieną. O labiausiai tikėtina balsavimo nugalėtoja yra Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministerijos vadovė Liz Truss.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()