[Žinios trumpai] Putino kerštas? Rusijos diktatoriaus susitikimas su Turkijos prezidentu prasidėjo gėdingai: Erdoganas pažemintas (Video)  (1)

Rusijos Federacijos prezidentas pradėjo derybas nelaukdamas, kol Turkijos lyderis bus prijungtas prie vertėjo ausinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandieninis (rugpjūčio 5 d.) Turkijos ir Rusijos prezidentų susitikimas Sočyje prasidėjo kiek pavėluotai. Priežastis buvo ta, kad Recepas Tayyipas Erdoğanas pamiršo prijungti vertėjo ausines, o Vladimiras Putinas jau pradėjo viešą derybų dalį. Susitikimas buvo transliuojamas „YouTube“.

Filmuotoje medžiagoje matosi, kaip Putinas, žurnalistų akivaizdoje kreipdamasis į Erdoganą, sako „Gerbiamas pone Prezidente“. Po to, kai Rusijos lyderis pamatė, kad jo kolega turkas nebuvo prijungtas prie ausinių, kad būtų galima versti iš rusų kalbos į turkų kalbą, buvo trumpa pauzė. Putinas gestais bandė parodyti Erdoganui, kad jo kolega turėtų įjungti įrenginį, bet jis nesuprato.

Galiausiai Kremliaus padėjėjai turėjo įsikišti ir padėti Erdoganui prijungti įtaisą, o po to Putinas iš naujo pradėjo sveikinimo kalbą.

 

Abiejų šalių vadovų pokalbių temos bus galima karinė operacija Sirijos šiaurėje, grūdų koridoriaus operacija ir Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą.

Paskutinis Putino ir R. T. Erdogano susitikimas įvyko Irane. Susitikimas taip pat nepraėjo be incidentų, kai Putinas nepatogiai turėjo laukti Turkijos prezidento beveik minutę. Tuo metu prezidentai aptarė Ukrainos grūdų eksportą iš Rusijos kariuomenės blokuotų uostų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(55)
(-50)

Komentarai (1)