Naujausias Rusijos pareiškimas šokiravo Rusijos ir Izraelio politikos strategą: „tai neįmanoma jokiai valstybei, Rusija turėtų prarasti valstybės statusą“ (Video)  ()

„Jūs vis dar nepaskelbėte jų teroristais? Ir vis dar manote, kad Rusijos Federacija yra valstybė? Ar rimtai planuojate su jais derėtis? Rusija turi prarasti valstybės statusą", - Michailas Šeitelmanas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-11 Naujausias Rusijos pareiškimas šokiravo Rusijos ir Izraelio politikos strategą: „tai neįmanoma jokiai valstybei, Rusija turėtų prarasti valstybės statusą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politikos strategas ir rinkodaros specialistas Michailas Šeitelmanas pasipiktino tuo, kad „Rosatom“ dar nebuvo pritaikytos jokios sankcijos. „Atrodo, visiškai nerealu, nes ši korporacija užsiėmė Černobylio atominės elektrinės okupacija. Buvo „Rosatom“ atstovas, kuris oficialiai apie tai parašė raštą, tai yra, jis dalyvavo okupacijoje ir yra karo nusikaltėlis, sakė ekspertas interviu Natašai Vlaščenko. 

Interviu galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlashchenko“:

Vėliau į Zaporižės AE atvykęs „Rosatom“ atstovas pranešė, kad nuo rugsėjo 1 dienos ji pateks į Rusijos Federacijos kontrolę, o Ukraina iš ten galės pirkti elektrą už pinigus, prisiminė Šeitelmanas.

Negana to, jis nusprendė pacituoti frazę, kurią ištarė Rusijos armijos generolas majoras, Radioaktyviosios ir cheminės gynybos pajėgų vadas Viktoras Vasiljevas. Socialiniame tinkle apie Zaporižės atominę elektrinę jis parašė taip: „Šią elektrinę rusai pastatė visiems broliams slavams. Dabar naciai nusprendė dekomunizuoti mūsų bendrą praeitį, todėl čia bus arba laisva Rusijos žemė, arba išdeginta dykuma!".

„Jis įsakė užminuoti elektrinės blokus bei perduoti Ukrainos karinei vadovybei žinią apie užminuotus blokus, šantažuodamas, kad jei ukrainiečiai šaudys, blokai sprogs. Bet tai yra gryniausias filmas apie branduolinius teroristus. Tik visuose tokiuose filmuose teroristai reikalauja, kad jiems duotų milijoną dolerių ar dar ką nors, o čia jie nori, kad Ukraina dovanotų teritorijas“, – situaciją komentavo Šeitelmanas. Ir pavadino tai absurdu; ne tik dėl Vasiljevo veiksmų ir pareiškimų, bet ir dėl viso civilizuoto pasaulio požiūrio.

 

„Jūs vis dar nepaskelbėte jų teroristais? Ir vis dar manote, kad Rusijos Federacija yra valstybė? Ar rimtai planuojate su jais derėtis? Rusija turi prarasti valstybės statusą", - sakė Michailas Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(280)
(1)
(279)

Komentarai ()