[Žinios trumpai] „Mums reikia revoliucijos“! Prasidėjo masinis rusų bėgimas iš šalies (Video)  (2)

Ne visi Rusijos Federacijos piliečiai nori gyventi šalyje, kurią Putinas pavertė tarptautine parija ir teroristine šalimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai masiškai palieka šalį, ieškodami geresnio gyvenimo Vakaruose. Patys rusai sako, kad norint pakeisti situaciją Rusijos Federacijoje, reikia revoliucijos.

Pirmąjį 2022 metų pusmetį Rusijos Federacijoje buvo išduota 2,5 mln. užsienio pasų. Daugelis rusų nusprendė palikti savo šalį, nes padėtis valstybėje, atėjus Putinui į valdžią, tik blogėja.

„Telegram“ kanalo „Joškin Krot“ žurnalistai surengė Rusijos Federacijos gyventojų apklausą, norėdami išsiaiškinti, kodėl  piliečiai palieka savo šalį, ieškodami geresnio gyvenimo Vakaruose.

Buvo pakalbinti penki Rusijos Federacijos piliečiai.

Pirmasis respondentas leido suprasti, kad žmonės iš Rusijos Federacijos išvyksta į Vakarus, nes valdžia nesirūpina savo šalies piliečiais. Vaikinas neabejoja, kad net po 100 metų situacija nepasikeis, jei iki to laiko prie vairo stovės „Putinas“.

Pensinio amžiaus moteris pasiūlė visiškai pakeisti Rusijos valdžią, kad padėtis šalyje keistųsi į gerąją pusę. Kartu ji puikiai supranta, kad nei vienas vadovas tiesiog savo noru nepaliks aukšto posto, todėl šalyje reikia revoliucijos. Norint sukurti kažką naujo, pirmiausia reikia sugriauti seną.

Dar du pašnekovai sakė, kad žmonės išvyksta į Vakarus, nes pačioje Rusijos Federacijoje nėra laisvės, nėra šviesios ateities perspektyvos.

 

Pabaigoje moteris prasitarė, kad Rusijos valdžia niekada nevertino žmogaus darbo, atlyginimai neatitiko profesinių įgūdžių, todėl daug „protingų žmonių“ išvyko iš šalies ieškoti geresnio gyvenimo Vakaruose.

Verta paminėti, kad kovo mėnesį 553 000 Rusijos piliečių kreipėsi dėl galimybės gauti užsienio pasą, tai yra 36 % daugiau nei vasarį, prieš Rusijos invaziją į Ukrainą.

Ne visi Rusijos Federacijos piliečiai nori gyventi šalyje, kurią Putinas pavertė tarptautine parija ir teroristine šalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(5)
(47)

Komentarai (2)