Putinas gali paskelbti taikos planą „B“: „visos užduotys įvykdytos, atleis Medvedevą, „Azovas“ kalėjime, kam tų teritorijų?“  ()

Putinas ras būdą, kaip įtikinamai „pateikti“ rusams teritorijų atidavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius spėja kokias versijas Kremlius pateiks rusams dėl kariuomenės atitraukimo iš Ukrainos, ypač iš Chersono srities.

Savo nuomonę šiuo klausimu jis išsakė laidoje su Rusijos teisininku Marku Feiginu.

„Atleisime Medvedevą – kas be ko. Saldo (pagrindinis Chersono srities koloborantas) yra girtuoklis. Chersono provincija? Taigi mes pajuokavome. Valstybės politika (Rusijos Federacijoje) yra geros valios gestas. Mes išeiname, esant tokiai padėčiai, kuri buvo iki vasario 23 d. Ar demilitarizavome? Demilitarizavome. Galime ramiai išvykti. Specialiosios operacijos uždaviniai ir tikslai įvykdyti“, – juokaudamas Kremliaus pareiškimą modeliavo Arestovičius.

Jis įsitikinęs, kad Putinas ras, kaip „pateikti“ teritorijų atidavimą:

 

„Ukraina nėra NATO narė, tai tik mūsų nuopelnas. Ukraina nėra ES, tai irgi mūsų nuopelnas... Ko dar norite: „Kad užgrobtume teritoriją? Kam mums to reikia? Reikėjo likviduoti židinį prie mūsų sienos – likvidavome. „Azovas“ kalėjime, puiku. Visos užduotys įvykdytos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(8)
(38)

Komentarai ()