Rusijoje gali kilti pilietinis karas? Jau yra pirmosios mirtys: skelbiama, kas vyksta  (2)

Pirmieji pilietinio karo daigai: Rostove ginčo metu dėl Ukrainos pareigūnas nužudė taksi vairuotoją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų kapitonas Rostove prie Dono nužudė taksi vairuotoją, nes jis griežtai pasisakė prieš karą Ukrainoje.

Baisus incidentas įvyko rugpjūčio 15 d. Beregovajos gatvėje Rostove prie Dono. 33 metų karininkas Aleksejus Krylovas, važiavęs taksi, kalbėjosi su vairuotoju apie vadinamąją karinę „specialiąją operaciją“ Ukrainoje, karštai remdamas Rusijos vyriausybę.

Tačiau proukrainietiškas 51 metų taksi vairuotojas Romanas Govasaris liko neįtikintas. Karštuosiuose taškuose buvęs kapitonas suprato, kad jam nepavyko įtikinti prieš karą nusiteikusio pašnekovo, todėl keturis kartus iššovė į jį iš Makarovo pistoleto.

Yra žinoma, kad auka buvo kilusi iš Azerbaidžano, tačiau ilgą laiką gyveno Rostovo srities Riasnojos kaime.

Žudikas buvo suimtas ir pasodintas į kalėjimą dviem mėnesiams iki kito teismo posėdžio. Jam gresia iki 15 metų nelaisvės.

Atkreipkite dėmesį, kad panašus incidentas įvyko prieš savaitę Maskvoje, kur vyras nužudė savo draugą per diskusiją apie „specialią karinę operaciją“, kurią lydėjo alkoholio vartojimas.

 

Supratęs, kad jo draugas labai neigiamai žiūri į karą ​​Ukrainoje, oponentas paėmė peilį ir kelis kartus dūrė jam į nugarą, dėl ko žmogus mirė.

Netrukus pats žudikas atvyko į policiją ir prisipažino, kad nenorėjo nieko žudyti, tačiau jį įžeidė nepagarba rusų kariams, dėl ko ir įvykdė žmogžudystę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(22)
(-8)

Komentarai (2)