[Žinios trumpai] Fantastiškas partizanų smūgis! Rusijoje nuo bėgių nulėkė didžiulis sąstatas su degalais, pažeista beveik 300 metrų bėgių (Video)  ()

Sibire, Jakutijos dalyje per didelę geležinkelio avariją nuo bėgių nuriedėjo Rusijos traukinys ir 15 prekinių vagonų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai praneša naujienų agentūros, paskelbdamos pirmąsias Jakutijos teritorijoje įvykusios avarijos detales.

Remiantis gauta informacija, traukinys apvirto dėl didelio masto Amūro-Jakutsko geležinkelio linijos bėgių apgadinimo – bėgių žala siekė  300 metrų. Informaciją apie tai jau patvirtino į nelaimės vietą atvykę jakutų gelbėtojai.

Internete pasirodė pirmieji kadrai iš avarijos vietos. „15 vagonų nulėkė nuo bėgių. Žuvusiųjų ir sužeistųjų nebuvo. Apgadinta 300 metrų bėgių. Iš viso nuriedėjo 53 vagonai", – rašoma pranešime.

Rusijos šaltinių teigimu, dėl avarijos traukiniai vėlavo. Užblokuotų traukinių keleiviai išlaipinami iš vagonų ir autobusais vežami į jų kelionės tikslą.

 

Savo ruožtu Ukrainos aktyvistas ir tinklaraštininkas Serhijus Sternenko savo „Twitter“ puslapyje užsiminė, kad traukinys nulėkė nuo bėgių dėl partizanų surengtos diversijos.

„Jakutijoje nežinomų malonių žmonių dėka nuo bėgių nuriedėjo traukinys su degalais. Įdomu, kaip tai atsitiko?“  – rašo tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(1)
(136)

Komentarai ()