„Jie patvirtino, kad ten visiškas šūdas“: skelbiama informacija iš pirmų lūpų Kremliuje, paaiškėjo, ką daro Rusijos oligarchai  (2)

Markas Feiginas pažymėjo, kad Rusijos elitas šiandien yra visiškai nusiminęs ir nori, kad kas nors kitas išspręstų situaciją už juos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis, teisininkas ir žurnalistas Markas Feiginas sakė bendraujantis su keliais Rusijos oligarchais, kurie iš pirmų lūpų žino, kas vyksta Putino aplinkoje.

„Tai žmonės iš „Forbes“ sąrašo. Jie sako, kad tai visiškas šūdas. Jie taip pat bendrauja su žmonėmis iš Kremliaus ir patvirtina, kad visi yra visiškai nusiminę“, – interviu su Nataša Vlaščenka sakė ekspertas.

Feiginas taip pat pridūrė, kad tarp Rusijos elito vyrauja tam tikras bejėgiškumas. Atrodo, kad jie net neieško išeities.

 

„Tačiau ši aplinka – jau nebėra jėga, o valdžia, oligarchai, kažkas šiek tiek susijusio su prezidento administracija. Bet jie paprasčiausiai, dauguma jų plaukia pasroviui ir norėtų, kad kažkas už juos viską pakeistų“, – sakė opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(29)
(-6)

Komentarai (2)