Rusijoje prasideda rimti pokyčiai: skelbiama apie grandiozinį Rusijos opozicijos suvažiavimą (Video)  ()

Ilja Ponomarevas atskleidė artėjančio Rusijos opozicionierių suvažiavimo, kuriame bus sprendžiami svarbiausi Rusijos ir Ukrainos ateities klausimai, detales.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas rengia Rusijos opozicionierių suvažiavimą, kuriame bus sprendžiami svarbūs Rusijos ir Ukrainos karo bei jo padarinių klausimai.

Politikas pokalbio su Nataša Vlaščenka metu teigė, kad tai nėra dar viena „mokslinė ir praktinė konferencija“, kurią mėgsta rengti įvairūs opozicijos sluoksniai.

„Ten susirinks gana kieti žmonės. Man net įdomu, kaip atrodys, nes būdamas Rusijos politikoje, nepažįstu bent dviejų trečdalių susirinkusiųjų, niekada jų nemačiau“, – prisipažino opozicionierius.

Tarp žinomų žmonių, kurie atvyks į aukščiau aprašytą suvažiavimą, bus Genadijus Gudkovas, Andrejus Larionovas, Vladislavas Inozemcevas, Markas Feiginas, Andrejus Piontkovskis, Maratas Gelmanas. Kai kurie dalyviai keliaus iš Rusijos arba iš ten prisijungs internetu, todėl prašė jų neskelbti.

Svarbiausias dalykas, kurį reikia padaryti šiame susitikime, yra perteikti idėją visoms pasaulio vyriausybėms, kad egzistuojanti valdžios sistema Rusijoje nebėra teisėta ir joms turėtų nustoti egzistuoti.

„Kuriame naują valdžios sistemą, tad kalbėkitės su mumis, kad išspręstume Rusijos ir viso pasaulio pokario sandaros klausimus“, – sakė Ponomarevas.

 

„Kalbėsime, kaip užkirsti kelią naujiems karams; kaip išardyti šią pagrindinę imperiją Eurazijos erdvėje; kaip vykdyti jos demilitarizaciją ir kaip sustabdyti visą šią gėdą, kuri dabar vyksta. Tai, žinoma, yra areštuotų lėšų panaudojimo Ukrainos atkūrimui klausimas. Tai klausimas, kurį reikia spręsti dabar. Europiečiai neseniai surengė susitikimą dėl „Maršalo plano“. Akivaizdu, kad šiuo atžvilgiu 80 % finansavimo bus rusiškos kilmės. Atitinkamai, būtina ir reikia apie tai kalbėti dabar, jei norime suspėti iki karo pabaigos, kad šis mechanizmas iš karto veiktų“, – sakė Ponomarevas.

 

Taip pat, anot Ponomarevo, parlamentas turėtų tapti naujosios Rusijos sistemos šerdimi. Kongrese bus suburtas pereinamasis parlamentas, kuris atitinkamai perims parlamento funkcijas po Putino sistemos žlugimo. Be to, kuriamas vykdomojo komiteto prototipas, kuris dirbs diplomatinėse, finansinėse ir sankcijų srityse su tarptautinėmis vyriausybėmis.

„Ir, žinoma, yra karinis sparnas, kuris yra Ukrainoje ir Rusijoje kaip partizaninis judėjimas. Su visais reikia dirbti, todėl bus priimta Tautinio pasipriešinimo akcija, kuri nubrėš šių judėjimų rėmus“, – sakė opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(2)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()