[Žinios trumpai] „Gėda! Kas vyksta?“ – įsiutę rusai piktinasi nauju totaliniu Kremliaus pažeminimu ir pralaimėjimu, reikalauja Putino pasiaiškinimo  (1)

Rusijos kapituliacija „grūdų koridoriaus“ skandale parodė ne tik Maskvos silpnumą, bet ir supykdė viešu pažeminimu nepatenkintus rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovas Putinas bijojo įsivelti į atvirą konfliktą su Turkija, kuri nepripažino Rusijos pasitraukimo iš „grūdų sandorio“ ir davė garantijas dėl ukrainietiško maisto eksporto tęsimo, atmesdama Maskvos ultimatumą.

Praėjus vos 4 dienoms po pasitraukimo iš susitarimo dėl grūdų, Rusijos Federacija paskelbė, kad atnaujina savo dalyvavimą sandoryje, motyvuodama tuo, kad „gauta rašytinė garantija“ iš Ukrainos, kad koridorius nebus naudojamas karo veiksmams.

Socialinių tinklų vartotojai pažymėjo, kad Maskva „gėdingai pralaimėjo“, nes neturi realių karinių pajėgumų ir labai bijo Turkijos, kuri yra pasirengusi vykdyti susitarimą iš jėgos pozicijų.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis  pažymi , kad tai, kas įvyko, yra „užburiantis“ Rusijos ir Putino pažeminimas, nes „Erdoganas nusišluostė kojas“ į Kremliaus vadovą.

 

 

Tuo pat metu žinomas Rusijos tinklaraštininkas ir ekonomikos analitikas Anatolijus Nesmijanas savo „Telegram“ kanale pažymėjo,  kad tai, kas nutiko Rusijos Federacijai, atrodo kaip „gėda“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(211)
(2)
(209)

Komentarai (1)