Košmaras per FIFA 2022: futbolininkui sutraiškyti veido kaulai, lūžęs žandikaulis, trūksta dalies dantų – skelbiamos kraupios foto (Foto)  ()

Futbolininkui Al Shahrani sutraiškyti veido kaulai, lūžęs žandikaulis, trūksta dalies dantų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-24 Košmaras per FIFA 2022: futbolininkui sutraiškyti veido kaulai, lūžęs žandikaulis, trūksta dalies dantų – skelbiamos kraupios foto (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulio čempionate Katare užfiksuotas kraupus susidūrimas. Saudo Arabijos ir Argentinos susitikime (lapkričio 22 d.) vienas žaidėjų buvo sunkiai sužeistas aikštelėje ir atsidūrė ant operacinio stalo.

Saudo Arabijos vartininkas Mohamedas Al-Owaisas keliu netyčia nokautavo savo paties gynėją Yasserą Al-Shahrani į veidą, kurį medikai ant neštuvų išnešė iš aikštės.

Susidūrimas įvyko penktąją pridėtą minutę, kai Argentina spaudė Saudo Arabiją, kad atkovotų ir užkirstų kelią pagrindinei 2022 m. pasaulio čempionato sensacijai – favoritės pralaimėjimui (Argentina vigi pralaimėjo 1:2). Owaisas puolė išspirti kamuolį iš aikštės, ištiesdamas kelį į priekį ir jis skriejo tiesiai į jo komandos draugui Al-Shahrani galvą.

 

Sužalotas futbolininkas skubiai išvežtas gydytis į Vokietiją. Jis buvo operuotas. Gydytojai parodė, kad po galingo susidūrimo lūžo Saudo Arabijos rinktinės gynėjo veido kaulai ir žandikaulis.

 

Kaip rašo „Gulf Today“, jis taip pat patyrė stiprų smegenų sukrėtimą ir neteko kelių dantų. Žaidėjas taip pat patyrė vidinį kraujavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: