„Mes pradedame atsiskyrimo procesą“ – referendumai dėl nepriklausomybės paskelbti iš karto 5 Rusijos regionuose (Video)  (3)

Ekonomiškai išsivysčiusių ir laisvų Rusijos Federacijos regionų atstovai paskelbė apie netrukus prasidėsiantį internetinį referendumą dėl respublikų apsisprendimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-01 „Mes pradedame atsiskyrimo procesą“ – referendumai dėl nepriklausomybės paskelbti iš karto 5 Rusijos regionuose (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį (sausio 30 d.) Europos Parlamento patalpose vykusiame forume „Post-Russia“ iš karto penkių Rusijos Federacijos regionų atstovai  paskelbė apie internetinio referendumo dėl apsisprendimo pradžią.

Rusai iš Kaliningrado, Sankt Peterburgo, Uralo, Sibiro ir Kubanės paskelbė apie norą pradėti teritorinio, politinio ir ekonominio atsiskyrimo nuo Maskvos procesą.

Iniciatyvinė grupė mano, kad nepriklausomybė padės šių regionų gyventojams pasiekti ekonominį klestėjimą, atsikratant Maskvos plėšikavimo. Be to, atsiskyrimas nuo Rusijos Federacijos galės išgelbėti jų gyventojus nuo likimo tapti Kremliaus patrankų mėsa įvairiuose karuose, o dalyviai ypatingą dėmesį skyrė ginkluotam konfliktui Ukrainoje. 

 

Internetinio referendumo dėl Rusijos regionų apsisprendimo pradžia numatyta ketvirtadienį, 2023 m. vasario 16 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(271)
(5)
(266)

Komentarai (3)