„Tai jau aukščiausias lygis“. Ukraina padarė tai, už ką Lukašenka iš karto sodina į kalėjimus (Video)  ()

Ukrainos pasieniečiai ir toliau trolina baltarusių kolegas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-15 „Tai jau aukščiausias lygis“. Ukraina padarė tai, už ką Lukašenka iš karto sodina į kalėjimus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pasieniečiai ir toliau trolina baltarusių kolegas. Viename iš Ukrainos ir Baltarusijos pasienio ruožų Valstybės sienos tarnybos darbuotojai iškėlė Ukrainos vėliavą ir laisvos Baltarusijos vėliavą, už kurią apsišaukėlis prezidentas Aleksandras Lukašenka meta žmones už grotų.

Vaizdo įrašą su vėliavų įrengimu pasienyje paskelbė Odesos srities civilinės ir karinės administracijos atstovas Serhijus Bratčukas. Ukrainos pasieniečių poelgį jis pavadino „aukščiausio lygio trolinimu“.

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti Ukrainos sienos tarp Baltarusijos ir Ukrainos atkarpa prie Žytomyro srities. Metalinių prieštankinių „ežių“ užtvertu keliu eina Ukrainos pasieniečiai ir neša mėlynai geltonas ir baltai raudonas-baltas vėliavas.

Labiausiai matomoje Baltarusijos pasieniečių vietoje Ukrainos pasieniečiai iškelia abi vėliavas. Dabar jos plevėsuos prie anksčiau Ukrainos kontrolės punkte įrengto stendo su užrašu „Okupantams Ukrainos žemėje ne vieta!“.

 

„Aukščiausio lygio trolinimas!“ – vaizdo įraše įvykius pakomentavo Bratčukas.

Balta-raudona-balta vėliava yra istorinė Baltarusijos nacionalinė vėliava. 1918 metais tai buvo Baltarusijos Liaudies Respublikos, 1991-1995 metais - Baltarusijos Respublikos valstybinė vėliava.

Už šios vėliavos naudojimą ar laikymą Baltarusijoje galima sėsti į kalėjimą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(2)
(173)

Komentarai ()