6 daiktai iš Kinijos, kurie poilsį prie vandens padarys šiek tiek patogesniu: akimirksniu pripučiami gultai, vandens nebijančios ausinės ir kiti išradimai (Video)  (2)

Nors orai tikrai nelepina, vasarą visada norisi pasilepinti ir vandens pramogomis. Tai atgaivina, suteikia poilsio ir mintims ir kūnui. Pramogos bus dar geresnės, jei su savimi turėsite visko, ko jums gali prireikti. Šiame straipsnyje pristatome šešis įdomius daiktus iš Kinijos rinkos, kurie jums susiruošus paplaukioti gali praversti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Lengvai pripučiamas gultas

Niekas nepakeis gulėjimo ant šilto paplūdimio smėlio. Tačiau kartais tai paprasčiausiai neįmanoma ir reikia susirasti kokia nors minkštesnę vietelę. Paprastas, kompaktiškas ir per porą sekundžių pripučiamas gultas tikrai pravers, net jei prie jokio vandens telkinio nesiruošiate. Štai kaip jis atrodo.

Toks gultas - patvarus, lengvas ir pakankamai nebrangus. Jis kainuoja vos daugiu nei 22 eurus, galite rinktis iš penkių skirtingų spalvų.

2. Vandeniui nelaidus maišelis išmaniajam telefonui

Nors daug kas patars į paplūdimį telefono nesinešti, jį vis tiek norime turėti su savimi. Išmaniuosius įrenginius geriau palikti ant kranto, tačiau nuo drėgmės juos būtina apsaugoti. Tam pakaks ir paprasto vandeniui atsparaus dėklo. Jis turi porą dirželių, kurie leidžia telefoną patogiai neštis ar tvirtinti prie rankos. Toks dėklas kainuoja €2,65, galima rinktis iš dviejų spalvų.

3. Savaime prisipučiantis gelbėjimo plūduras

Jei mėgstate plaukioti ir nardyti, jums reikėtų pasirūpinti saugumu. Net jei esate patyręs plaukikas, nelaimė gali užklupti netikėtai. Reikėtų pasirūpinti bent jau savaime prisipučiančiu plūduru. Tai - ant riešo segamas įrenginys, kuris per porą sekundžių prisipučia patraukus rankenėlę. Prisipūtęs plūduras vandenyje išlaiko 125 kg svorį, todėl telieka laukti pagalbos ar kapanotis link kranto. Toks gelbėjimo plūduras kainuoja €24,64, o rinkinyje yra keturi suspaustų dujų balionėliai.

4. Plaukimo akiniai su veiksmo kameros tvirtinimu

Geriausias savo atostogų akimirkas visada norisi įamžinti. Net kai laiką leidžiate vandenyje tyrinėdami seklios upės dugną norėtųsi, kad jūsų atrdimai atsidurtų vaizdo įraše. Tam prireiks plaukimo akinių su veiksmo kameros tvirtinimu. Gerai tai, kad daugelis veiksmo kamerų komplektuojamos su neperšlampamu dėklu. Tokie akiniai kainuoja €15,70.

5. Pripučiamas čiužinys

Kai kurie žmonės baseiną mėgsta labiau nei natūralius vandens telkinius. Jie mėgsta atsipalaiduoti ir tiesiog tingiai padrybsoti šiltoje saulės šviesoje. Jei esate vienas iš jų, jums reikia pripučiamo čiužinio, kad galėtumėte įsitaisyti tiesiai ant vandens. Šis, primenantis desertą, kainuoja kiek daugiau nei 36 eurus. 

6. Vandeniui atsparios ausinės

Paplūdimiuose dažnai būna labai daug žmonių. Ne visi mėgsta jų keliamą šurmulį, todėl kartais norisi atsitverti. Tam puikiai tinka muzika, bet reikėtų pasirūpinti vandeniui atspariomis ausinėmis.

Šios „Le Zhong Da CX“ yra belaidės, su telefonu bendrauja „Bluetooth“ ryšiu ir atitinka IP4 atsparumo vandeniui standartą. Tai reiškia, kad joms jokie pasitaškymai nėra baisūs, nors su savimi į vandenį jų pasiimti negalima. Be to, jų baterija vienu įkrovimu gali groti net 6 valandas. „Le Zhong Da CX“ belaidės ausinės kainuoja kiek mažiau nei 10 eurų.

Jau pats metas lėkti prie vandens telkinių. Nors orai ir nėra tobuli, vanduo jau nebėra šaltas ir galima puikiai praleisti laiką. Svarbu tik klausyti specialistų rekomendacijų, vandenyje elgtis atsargiai ir apsisaugoti nuo žalingų Saulės spindulių. Kartu ir pasirūpinti patogiu poilsiu, prie kurio šie daiktai gali prisidėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(9)
(-1)

Komentarai (2)