„Garmin“ pristato visišką naujovę - sekite savo nėštumo eigą naudodamasi išmaniuoju laikrodžiu (Video)  ()

Rūpindamasi būsimomis mamytėmis, bendrovė „Garmin“ pristato išmaniuosius laikrodžius su nėštumo stebėjimo funkcija, suteikiančia visapusišką vaizdą, kokia yra moters sveikata nėštumo metu. Įdiegus šią funkciją, moteris gali analizuoti svarbiausius duomenis, kurie yra sveikatos, savijautos ir aktyvumo rodikliai. Naudodamosi „Garmin“ išmaniuoju laikrodžiu, nėščiosios gali kaupti informaciją apie su nėštumu susijusius simptomus, sekti kūdikio judesius, gauti individualius pranešimus, patarimų dėl mankštos, mitybos ir kt. Ši moterų sukurta funkcija, kuri ir skirta moterims, yra naujovė sveikatos priežiūros technologijų rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja funkcija suteikia galimybę įvesti numatomą kūdikio gimimo datą ir stebėti nėštumą per visą jo laikotarpį, įskaitant tai, kad galima gauti tokią informaciją kaip dabartinis kūdikio dydis. Taip pat galima gauti perspėjimo pranešimus apie širdies ritmo sutrikimą, stebėti hidratacijos, streso ir energijos lygį. Be to, būsimoms mamytėms „Garmin“ teiks šią paramą:

  • Informuos apie galimus simptomus įvairiais nėštumo etapais, suteiks patarimų dėl mitybos, taip pat kas savaitę – rekomendacijų dėl svorio priaugimo.
  • Naudojantis išmaniuoju laikrodžiu, gali būti gaunami individualūs priminimai: paraginama išgerti vandens, užregistruoti simptomus, atlikti Kėgelio pratimus, taip pat kitokio pobūdžio pranešimai.
  • Rankiniu būdu duomenis galima įkelti į „Pregnancy Tracking Connect IQ“ taikomąją programą: daugiau nei 30 simptomų, trijų rūšių kūdikio judesių, gliukozės kiekio kraujyje ir kt. duomenis. Visus įvestus duomenis galima lengvai peržiūrėti apsilankymo pas gydytoją metu.
  • Gimdymo metu „Contraction Timer Connect IQ“ taikomoji programa suteiks galimybę mamytei ir gimdymo partneriui stebėti sąrėmių trukmę ir dažnumą.

 

„Vienas pagrindinių „Garmin“ tikslų visada buvo kurti gaminius ir įdiegti funkcijas, kurie svarbūs įvairiais moters gyvenimo etapais, – sakė Susan Lyman, „Garmin“ viceprezidentė, atsakinga už paslaugų pardavimo vartotojams pasaulinę rinkodarą. Teigiami atsiliepimai, kurių sulaukėme išleidę menstruacinio ciklo stebėjimo funkciją, aiškiai parodė, kad einame teisingu keliu, klientės ieško daugiau galimybių taikyti technologijas ir pagerinti savo sveikatą bei fizinį pasirengimą. Tikimės, kad ši nėštumo stebėjimo funkcija padės moterims suprasti, koks yra nėštumo ir jų aktyvaus gyvenimo būdo bei geros savijautos ryšys.“

Moterims, kurios per visą nėštumo laikotarpį sportuoja, laikydamosi tam tikro režimo, „Garmin“ siūlo papildomų taikomosios programos bei naudojamos įrangos nustatymų. Kad per visą nėštumo laikotarpį jaustųsi gerai, aktyvios mamytės galės pakeisti treniruočių lygį, nes atliekant pratimus pasiekiami rodikliai dėl nėštumo metu pasikeitusio širdies ritmo ir padidėjusio kraujospūdžio neretai pablogėja, taip pat ​jos galės gauti perspėjimus dėl padažnėjusio širdies ritmo atliekant konkrečią veiklą. Nėštumo stebėjimo funkcija suaktyvinama naudojant „Garmin“ telefone įdiegtos taikomosios programos „Connect“ programoje kaip mėnesinių ciklo stebėjimo funkcijos dalis.

 

Jau daugiau nei 30 metų „Garmin“ yra naujausių GPS navigacijos ir belaidžių prietaisų kūrimo srities lyderiai ir tiekia prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms – automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio – sritims. Daugiau informacijos pateikta „Garmin“ virtualioje spaudos svetainėje https://newsroom.garmin.com/newsroom/

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: