Kaip jums tokia idėja? Šaudyti prekes į kosmosą, neribotą laiką laikyti jas orbitinėse kapsulėse, o paskui pagal poreikį nuleisti atgal į planetą  (1)

„New York Times“ praneša apie drąsų startuolio pasiūlymą – šaudyti prekes į kosmosą, neribotą laiką laikyti jas orbitinėse kapsulėse ir tada pagal poreikį nuleisti atgal į Žemę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasiūlymas buvo išnagrinėtas socialiniame tinkle „Twitter“ beveik iš karto po to, kai buvo paskelbtas šią savaitę.

„New York Times“ interviu jauni „Inversion Space“ įkūrėjai aprašė savo įmonės fantastiškos idėjos pritaikymą – nuo ​​dirbtinių žmogaus organų siuntimo tiesiai į operacines iki picos iš Niujorko į San Franciską nugabenimo vos per 45 minutes.

Idėjos tarša

Interneto ekspertų pasiūlymas nesužavėjo.

„Prašau nustoti teršti visatą savo kvailomis idėjomis“, – pareiškė „The New School“ antropologijos profesorė Shannon Mattern.

Du kosmoso žurnalistai – „SpaceNews“ atstovas Jeffas Foustas ir CBS žurnalistas Williamas Harwoodas – taip pat suabejojo ​​šia idėja.

„Aš abejoju, kad greitas tarpžemyninis picų pristatymas bus kosmoso pramonės revoliucinė programa“, – teigė Foustas, o Harwoodas pritarė.

Veiklos pradžia

 

Bendrovė tikisi pradėti veiklą bandomuoju paleidimu 2023 m., o visu pajėgumu pradėti veikti iki 2025 m.

Tai nėra pati kvailiausia idėja, apie kurią mes girdėjome ir kuriai surinkome dideles pinigų sumas, vis dėlto malonu matyti, kad žmonės, kurie yra savo srities ekspertai turi naujų idėjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai (1)