[Žinios trumpai] Putinas serga demencija, o išdavystės baimė jį veda iš proto, teigia buvęs KGB agentas – įsakė užimti gimtąjį Zelenskio miestą?  ()

Vladimiras Putinas tikriausiai serga Parkinsono liga ir ankstyvos stadijos demencija, o jo paranoja ir išdavikų baimė veda jį iš proto, teigia buvęs KGB agentas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-04 [Žinios trumpai] Putinas serga demencija, o išdavystės baimė jį veda iš proto, teigia buvęs KGB agentas – įsakė užimti gimtąjį Zelenskio miestą?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus diktatoriaus sveikata jau seniai buvo spėlionių šaltinis, o Vakarų šaltiniai teigia, kad jis turi rimtų sveikatos problemų.

Nepaisant to, kad Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas tvirtino, kad Putino sveikata yra „puiki“, pastarieji jo pasirodymai viešumoje po invazijos į Ukrainą sukėlė abejonių jo fizine būkle.

Buvęs Rusijos šnipas 62 metų Borisas Karpičkovas teigia, kad siekdamas apsaugoti savo, kaip „stipraus žmogaus“ įvaizdį, net Putino artimiausio rato nariai nežino apie jo sveikatą.

Dabar Didžiojoje Britanijoje gyvenantis rusų dezertyras teigė, kad Putinas yra paranojiškas ir visus mato kaip galimus „išdavikus“, o jo sveikata yra „ypač opi problema“.

„Jis yra pamišęs ir apsėstas paranojiškų idėjų. Jis tiesiogine prasme mato „išdavikus“ visur, įskaitant Rusijos saugumo tarnybas ir net savo artimiausioje aplinkoje. Jis toks įtarus ir taip apsėstas savo paranojiškų idėjų, kad dabar jį galima palyginti su Stalinu“, –  britų leidiniui „The Sun“ sakė buvęs agentas.

Gerai žinoma, kad paskutiniai Stalino gyvenimo metai buvo paženklinti paranoja ir nepasitikėjimu. Jis įkalino vieną iš savo gydytojų, kuris pasiūlė diktatoriui pasitraukti iš politinio gyvenimo ir taip pagerinti savo sveikatą.

 Karpičkovas taip pat teigia, kad Putinas greičiausiai serga keliomis ligomis, tokiomis kaip ankstyvos stadijos demencija ir Parkinsono liga.

„Nesu gydytojas, bet kyla rimtas susirūpinimas, kad Putiną kamuoja daugybė fizinių negalavimų. Greičiausiai dėl pastarųjų metų traumų. Be to, jis turi tam tikrų problemų, kurios turi įtakos pagyvenusiems žmonėms, pavyzdžiui, ankstyva demencija. Sprendžiant iš jo judėjimo būdo, Putinas taip pat gali sirgti Parkinso liga ar kitais rimtais neurologiniais sutrikimais, kuriuos sukelia, pavyzdžiui, tam tikra vėžio forma ar smegenų auglys“.

 

Tačiau Kremliaus pareigūnai visada neigė, kad jų lyderiui, kuriam spalį turėtų sukankti 70 metų, yra kažkas negerai.

Tuo pat metu Putinas atrodė sutrikęs ir išsikvėpęs per savo paskutinę kalbą, kurioje jis grasino Vakarams branduoliniais ginklais. Atrodė, kad prezidentas sunkiai kvėpavo ir per savo kalbą politikams kelis kartus sustojo. Jis sutriko ir atrodė išsekęs.

Praėjusią savaitę per derybas su gynybos ministru Sergejumi Šoigu Putinas buvo nufilmuotas besilaikantis stalo ir susmukęs kėdėje – tai paskatino gandus, kad jis gali sirgti Parkinsono liga.

 

Manoma, kad šiame kontekste Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas visiškai perėmė karo Ukrainoje kontrolę ir kelia „neįmanomus reikalavimus“, kai jo pajėgos ir toliau atakuoja rytinį Donbaso regioną, rašo „Daily Mail“.

Putinas tariamai įsakė kariuomenei užimti miestą Kryvyj Rihą, kuriame gimė Ukrainos prezidentas Zelenskis, teigiama Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pranešime.

Tačiau užgrobti apie milijoną gyventojų turintį miestą yra didžiulė užduotis Rusijos ginkluotosioms pajėgoms, kurios jau dalyvauja kruvinose kautynėse rytų fronte ir, kaip manoma, prarado beveik 25 000 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(3)
(33)

Komentarai ()