[Žinios trumpai] „Atsakyti teks vyriškai“: E.Muskui Rusijoje pagrasino dėl „Starlink“ stočių perkėlimo į Ukrainą  (1)

Rusija ėmė grasinti Elonui Muskui. Jis esą bus patrauktas atsakomybėn už stočių perkėlimą į Ukrainą prisijungti prie interneto iš „Starlink“ tinklo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-09 [Žinios trumpai] „Atsakyti teks vyriškai“: E.Muskui Rusijoje pagrasino dėl „Starlink“ stočių perkėlimo į Ukrainą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Rusijos žiniasklaidos, pareiškimą su grasinimais E. Muskui padarė „Roscosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas. Paminėti „fašistines pajėgas“ taip pat nepamiršta.

„Mūsų žiniomis, interneto priėmimo ir siuntimo iš „Starlink“ tinklo abonentų dėžutes pristatė ir perdavė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms Pentagonas. Taigi Elonas Muskas dalyvauja aprūpinant fašistines pajėgas Ukrainoje kariniais ryšiais. Ir tu turėsi už tai atsakyti, vyriškai, Elonai, kad ir kokiu kvailiu beapsimestum“ – pasakė D. Rogozinas.

E. Muskas dar nereagavo į „Roscosmos“ vadovo grasinimus. Be abejo, „SpaceX“ įkūrėjas turi kitų rūpesčių, pavyzdžiui, „Twitter“ pirkimo sandorį. Kai tapo žinoma, kad E. Muskas įsigijo socialinį tinklą, D. Rogozinas iškart apribojo prieigą prie savo paskyros.

 

Priminsime, kad vasario 26 dieną skaitmeninės transformacijos ministras Michailas Fiodorovas kreipėsi į Eloną  Muską su prašymu atsiųsti į Ukrainą „Starlink“ stotis prieigai prie palydovinio interneto. Jis sutiko įranga parūpinti jau kitą dieną. O pirmoji abonentinių dėžučių partija atkeliavo vasario 28 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(1)
(24)

Komentarai (1)