[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba: Putinas labai sunkiai serga vėžiu, o Rusijoje jau prasidėjo perversmas – paskelbta, kada įvyks persilaužimas kare  ()

Ukrainos pareigūnas atskleidė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „labai sunkiai serga“ vėžiu ir kitomis ligomis – tai naujausias pranešimas apie Putino sveikatą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-14 [Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba: Putinas labai sunkiai serga vėžiu, o Rusijoje jau prasidėjo perversmas – paskelbta, kada įvyks persilaužimas kare  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spėlionės, kad Putinas serga, sklandė nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios vasario mėnesį, nes daugelis suskubo atkreipti dėmesį į atvejus, kai Rusijos „stipruolis“ atrodė išblyškęs ar liguistas.

Visai neseniai Ukrainos karinės žvalgybos vadovas generolas majoras Kyrylo Budanovas „Sky News“ sakė, kad Putinas yra „labai blogos psichologinės ir fizinės būklės ir jis labai serga“.

Jis pridūrė, kad Putinas serga „vėžiu ir kitomis ligomis“.

Budanovas savo interviu pridūrė, kad Rusija „patyrė didelių nuostolių, todėl Rusijos karas prieš Ukrainą pasieks lūžio tašką rugpjūtį, kovos bus baigtos iki metų pabaigos. O Rusijos pralaimėjimas Ukrainoje „galų gale lems Rusijos Federacijos vadovybės pasikeitimą. Šis procesas jau pradėtas ir link to judama.“

 

„Lūžio taškas bus rugpjūčio antroje pusėje. Dauguma aktyvių kovinių veiksmų bus baigti iki šių metų pabaigos. Dėl to mes atnaujinsime Ukrainos galią visose savo teritorijose, kurias praradome, įskaitant Donbasą ir Krymą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(3)
(61)

Komentarai ()