[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba turi ypatingą droną bombonešį R18 – paskelbtas video, kaip jis daužo okupantus (Video)  ()

Kariškiai parodė filmuotą medžiagą, kaip efektyviai R18 dronas naikina okupantų įrangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro žvalgybos divizija pasidalino ryškiausiomis akimirkomis nuo 2022 metų vasario 24 dienos iki šiandien – bepiločio bombonešio R18 sėkmingų operacijų Rusijos įsibrovėlių pozicijose akimirkomis.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas Ukrainos oro žvalgybos divizijos „YouTube“ kanale.

Kaip rašoma vaizdo įrašo aprašyme, operacijose dalyvavo įvairių saugumo ir gynybos pajėgų padaliniai: Ukrainos saugumo tarnyba, Vyriausiasis žvalgybos direktoratas, Gynybos ministerija, Nacionalinė gvardija, Specialiųjų operacijų pajėgos ir daugelis kitų.

„Žvalgyba iš oro visada skirta bendradarbiavimui! Tik tai leidžia pasiekti sinergiją ir nugalėti priešą“, – savo darbą apibūdino kariškiai.

Apie R18

 

Tai 8 menčių vertikalaus kilimo ir tūpimo dronas, galintis naudoti įvairius šaudmenis, įskaitant Ukrainoje pagamintus. Dronas turi 4 km nuotolį, ore gali išbūti apie 40 minučių ir, svarbiausia, neštis 5 kilogramų bombas. Tai bombos, kurios „Mayak“ gamyklos ginklanešių sukurtos prieštankinių granatų RKG-3 arba RKG-1600 bombų pagrindu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)

Komentarai ()