Strelkovas drėbė tiesą apie tai, kas darosi užnugaryje ir pagrasino, kad bus „sprogimas iš tualeto ir jo turinys apdrabstys Putinui veidą“  (1)

Teroristas Igoris Strelkovas (Girkinas), pastaraisiais mėnesiais nesėkmingai raginęs Kremlių visos Rusijos mobilizacijai, persigalvojo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-19 Strelkovas drėbė tiesą apie tai, kas darosi užnugaryje ir pagrasino, kad bus „sprogimas iš tualeto ir jo turinys apdrabstys Putinui veidą“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nėra pajėgi vykdyti visuotinės mobilizacijos, kad į Ukrainą įmestų dar daugiau „patrankų mėsos“.

Tokį pareiškimą neseniai savo kalboje išsakė Rusijos diversantas, FSB pareigūnas Igoris Strelkovas (Girkinas).

Pastaraisiais mėnesiais Strelkovas atkakliai, bet nesėkmingai, ragino Kremlių paskelbti mobilizaciją Rusijos Federacijoje. Jis valdžią gąsdino tuo, kad su dabartiniu „patrankų mėsos“ kiekiu karo su Ukraina laimėti nepavyks.

Dabar diversanto nuomonė pradėjo keistis. Jis suprato, kad šalis yra nepajėgi įvykdyti mobilizacijos. Tam reikia stiprios ekonomikos ir veikiančios karinės infrastruktūros. Rusija šiuo metu viso to neturi.

„Sprendžiant iš to, kas skelbiama iš fronto, mūsų ginkluotųjų pajėgų užnugaris yra sugriautas... net labiau nei frontas. Bandant atlikti, kad ir dalinę mobilizaciją, gali lemti tai, kad nepasiekiamumo laipsnis, griuvimo laipsnis, kaip burbulas iš tualeto, pakils ir sprogs, aptaškydamas visus“, – sakė Strelkovas.

 

Jis patikslino, kad „tualeto turinys“ gali sprogti ir pasiekti Rusijos Federacijos diktatorių Vladimirą Putiną.

„Jis nustebs, šluostydamasis nuo veido šūdus, pamatęs, kad, pasirodo, viskas, kas jam vadovaujant buvo padaryta per 20 metų karinėje sferoje, iš tikrųjų yra burbulas“, – tvirtino Rusijos diversantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: