Paaiškėjo skandalingas faktas: Kinija tyliai „okupuoja“ Rusijos teritorijas: užimtose žemėse Rusijos konstitucija nebegalioja!  (6)

Kol Kremlius gąsdina rusus pasakojimais apie „agresyvų bloką NATO“, Kinija tyliai perima Rusijos teritoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinija nepradės karo su Rusija. Jai to nereikia. Pekinas jau pasisavina Rusijos teritorijas pasitelkusi vadinamąją „minkštąją galią“.

Apie tai savo „YouTube“ kanalo  eteryje pasakojo karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas.

„Kodėl Kinija turėtų pulti Rusiją? Kinijai iš tikrųjų priklauso visas Rytų Sibiras. Rusijos Federacija 49 metams išnuomojo Kinijai apie 150 000 hektarų žemės (1500 km2). Oficialiai ši informacija nuo rusų slepiama, tačiau yra nuomos sutarties protokolas, kad šioje teritorijoje neveikia Rusijos Federacijos Konstitucija. Kas po 49 metų atims šias žemes iš Kinijos? Labai abejoju “, – kalbėjo Ždanovas.

Jis taip pat priminė, kad Rusijos Federacija Kinijai pardavė 34 mln. kubinių metrų gėlo vandens iš Baikalo ežero. Kinai jį tiekia savo šiauriniams regionams. 

Kaip pažymėjo ekspertas, KLR aktyviai „absorbuoja“ Rusijos pasienio teritorijas. Ryškus to pavyzdys – Blagoveščensko miestas, kuriame šiandien spauda ir televizija transliuojama kinų kalba, yra tik vienas rusiškas restoranas.

„Kinija yra visur. Čeliabinsko srityje yra šiltnamių, kurie maitina Sankt Peterburgą, Maskvą ir kitus didelius miestus. Kinai šiuose šiltnamiuose sugeba užauginti du derlius per metus šimtaprocentine chemija, ir tai maitina didelius Rusijos miestus. Kinai ten apsigyvena, asimiliuojasi. Praeis dar 5-10 metų ir vietines tarybas sudarys etniniai kinai“, - sakė Ždanovas.

 

Jis taip pat priminė, kad Kinijos istorijoje buvo laikotarpių, kai jai priklausė dabartinės šiaurinės Rusijos teritorijos. Pekinas gali pasinaudoti Krymo precedentu ir pradėti grąžinti šias žemes į savo „gimtąjį uostą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(11)
(278)

Komentarai (6)