„FreeDom“: Putinas nebesuvaldo savo „šunelio“ – po lemtingos diktatoriaus klaidos, 6 klases baigęs Kadyrovas gali perimti valdžią (Video)  ()

Žurnalistai įsitikinę, kad Čečėnijos vadovas jau „susiruošė roges“ į Maskvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ramzanas Kadyrovas ilgus metus buvo vienas pagrindinių Rusijos Federacijos veidų, vis giliau laužantis informacinį Rusijos propagandos dugną. Tačiau dabar, anot žurnalistų, jis neprieštarauja tam, kad užimtų Putino vietą.

Tai teigiama „FreeDom“ projekto siužete. Pavyzdžiui, neseniai Kadyrovas Putiną pavadino „vyriausiuoju vadu“.

Tarp dviejų despotų – Putino ir Ramzano – užsimezgė draugiški santykiai, paremti smurtu, oponentų bauginimu, užsakomomis žmogžudystėmis ir, žinoma, dideliais pinigais. Kaip pripažino pats Kadyrovas, per metus gauna apie 300 mlrd. rublių (5 mlrd. eurų), kuriuos Rusijos Federacijos prezidentas atsega Čečėnijos Respublikai.

„Už šiuos pinigus Kadyrovas stato sau didžiules pilis, perka prabangius automobilius ir tramdo tigrus. Tai yra, jis elgiasi kaip auksinis Sankt Peterburgo ir Maskvos jaunimas", - sakoma istorijoje.

„Visa armija čečėnų banditų, kurie neseniai kovojo prieš Rusijos Federaciją, banko sąskaitose dabar turi milijardus rublių, policija ir FSB jų bijo, jie daro ką nori, ir niekas nenori jiems paprieštarauti. Net Putinas to nepadarė“, – apibūdina opozicionierius Ilja Jašinas.

 

Būtent ši silpnybė, pabrėžia žurnalistai, gali būti lemtinga Putino klaida. Jie įsitikinę, kad Čečėnijos vadovas jau „paruošė roges“ į Maskvą.

Anot jų, pastaruoju metu Kadyrovas nebeslepia savo prezidentinių ambicijų, nepaisant to, kad baigė vos šešias klases. Šiuo atžvilgiu siužete buvo aprašyta dar niūresnė Rusijos Federacijos ateitis – su islamu, moterų teisių stoka, kruvinais kerštais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(21)
(29)

Komentarai ()