[Žinios trumpai] Beprotiškas santykis – paskelbė, kiek rusai praranda tankų, kol sunaikina vieną Ukrainos tanką  ()

„Kur mes netenkame vieno žmogaus, Rusija praranda penkis. Kur mes prarandame vieną tanką, jie praranda penkis. Taip mes kovojame“, – pažymi Zelenskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis taip pat pabrėžia, kad okupantai tiek darbo jėga, tiek ginkluote lenkia Ukrainos ginkluotąsias pajėgas: „Vienam mūsų tankui jie turi dešimt savų, vienam mūsų kariui – dešimt savo. Kad ir kokie stiprūs būtume, bet jų yra dešimt kartų daugiau“.

Jis pabrėžė, kad nepaisant to, kad kai kuriose srityse Ukrainos gynybos pajėgos atmuša priešą, Ukrainos kariuomenė yra priversta trauktis iš kai kurių sričių dėl priešo skaitinio pranašumo.

Todėl, kaip pastebi Zelenskis, norint subalansuoti jėgų persvarą, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms reikia dar daugiau ginklų, kad galėtų apginti savo žemes: „JAV mums davė daug dalykų. Esu jiems dėkingas. Bet mums reikia daug daugiau... Karas tikrai baigsis, ir esu tikras – Ukrainos pergale, kad ir kaip mums sunku būtų. Privalome išvaryti okupantus is savo žemės. Mums tai yra mūsų gyvenimas ir pagrindinis kelias.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(131)
(0)
(131)

Komentarai ()

Susijusios žymos: