[Žinios trumpai] Neįtikėtina! Rusai sugalvojo fantastišką būdą, kaip „super aktyviai“ kariauti Ukrainoje ir visiškai išvengti bet kokio pavojaus gyvybei  ()

Rusijos kariai, dislokuoti netoli Energodaro, Zaporižės srityje, sugalvojo „originalų“ būdą, kaip tapti vadinamosios „specialiosios operacijos“ didvyriais, nerizikuojant tapti trąša Ukrainos žemei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Zaporižės karinė administracija, remdamasi žvalgybos duomenimis.

Pasirodo, kiekvieną vakarą okupantai Zaporižės srityje imituoja kovinius susirėmimus su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais. Per tokius ugnies susirėmimus rusų dalinys esą „sunaikina“ ukrainiečius, jų techniką ir bepiločius. Okupantai apie tai išdidžiai praneša savo ataskaitose vyriausiajai vadovybei.

Toks okupantų elgesys paaiškinamas tuo, kad už „didvyrišką“ savo pozicijų gynybą jie gauna piniginį atlygį ir išvengia mirties. Taigi, jie dienas leidžia imituodami mūšius - šaudydami į tuščius laukus. Jei tų netikrų mūšų nebūtų, egzistuoja tikimybė, kad darbo neturintys kariai būtų perkelti kitur. Taigi, taip rusai apsimeta esantys reikalingi ten, tampa „specialiosios operacijos“ didvyriais ir praktiškai niekuo nerizikuoja.

 

Ukrainiečių žvalgybos duomenimis, už tokias netikras kautynes ​​okupantai gauna ne tik papildomą amuniciją, bet ir piniginį atlygį už dalyvavimą karo veiksmuose.

(110)
(3)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: