Po siaubingo rusų „Terminatoriaus“ fiasko Ukrainoje pirmoji valstybė jau atsisako jį pirkti – toks šlamštas, kad geriau patys kurs pigius analogus (Video)  ()

Kremlius nepastebimai prarado didelį savo „vienetinio“ ginklo kontraktą svarbiam sąjungininkui Afrikoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-07 Po siaubingo rusų „Terminatoriaus“ fiasko Ukrainoje pirmoji valstybė jau atsisako jį pirkti – toks šlamštas, kad geriau patys kurs pigius analogus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per vieną iš paradų Alžyro ginkluotosios pajėgos pademonstravo savotišką hibridą: BMP-2 bokšteliais ginkluotus tankus T-62 ir kovinius modulius „Berezhok“. Iš esmės taip Alžyras sukūrė pigų rusiškos tankų pagalbinės mašinos BMPT „Terminator“ analogą, rašo lenkų portalas „Defense24“.

„The Military Balance for 2021“ duomenimis, Alžyro kariuomenė disponuoja apie 300 tankų T-62. Alžyro kariškiai sugalvojo variantą, kai išmontavo „gimtąjį“ T-62 bokštelį ir sumontavo bokštelį iš BMP-2 su moduliu „Berezhok“.

 

 

Prieš tai Alžyras svarstė galimybę iš Rusijos Federacijos užsisakyti tankų pagalbinių mašinų „Terminator“, kurios turėtų veikti bendradarbiaujant su daugiau nei 600 tankų T-90S. Tačiau vietoj to alžyriečiai pasirinko pigią savos gamybos alternatyvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)

Komentarai ()