Tai bent pasistengė! Pranešama apie ištaškytą į šipulius okupantų karinę bazę Chersone, po griuvėsiais vis dar girdimi orkų pagalbos šauksmai  (2)

Pasak Sergejaus Chlano, karinio dalinio teritorija buvo kelis kartus apšaudyta, o po griuvėsiais girdisi rusų karių šauksmai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 Tai bent pasistengė! Pranešama apie ištaškytą į šipulius okupantų karinę bazę Chersone, po griuvėsiais vis dar girdimi orkų pagalbos šauksmai  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai užpuolė RF ginkluotųjų pajėgų karinį dalinį, esantį okupuotame Chersone. Šią informaciją patvirtino regioninės karinės-civilinės administracijos vadovo patarėjas Sergejus Chlanas.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos taikliais smūgiais atakavo bazę, esančią Pestelio gatvėje.

Chlano teigimu, RF ginkluotųjų pajėgų karinį objektą du kartus apšaudė Ukrainos kariai. Pirmą kartą gaisras bazės teritorijoje kilo apie 5 val. ryto, o antrą kartą – po 10 val., atskridus naujam sviediniui.

„Liudininkai praneša apie rusus, rėkiančius po griuvėsiais. Kai jie bando priartėti ir ką nors sužinoti, okupantai šauna į orą. Ar jie pradeda atvirai panikuoti?“, - pridūrė Chlanas.

 

Informaciją apie RF ginkluotųjų pajėgų karinės bazės ataką taip pat skelbia vietinis „Telegram“ kanalas „Typical Cherson“. Pranešama, kad Pestelio gatvėje, kur anksčiau ne kartą buvo pastebėti rusų kariškiai, buvo apšaudytas karinis dalinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: