[Žinios trumpai] „Kada tai baigsis?!“ – Rusijos propaganda sukrėsta Ukrainos raketų smūgių į Rusijos valdymo centrus, net viešai nebeslepiama, kad nuostoliai baisūs  ()

Rusijos karo propagandistas Aleksandras Sladkovas patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudavė skaudžius raketų ir artilerijos smūgius Rusijos kariuomenės sprendimų priėmimo centrams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, vadinamasis „karo korespondentas“ paskelbė aliarmą ir pareikalavo, kad Rusijos kariuomenės konstruktoriai sukurtų ginklus, kurie savo stiprumu ir tikslumu prilygtų Ukrainos kariuomenės turimiems ginklams.

Savo „Telegram“ kanale jis teigė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų ir artilerijos daliniai sistemingai smogė svarbiems Rusijos kariuomenės valdymo objektams. Jis atsisakė nurodyti tikslias sunaikintų taikinių koordinates, taip pat Rusijos nuostolių dydį, motyvuodamas karine paslaptimi, tačiau leido suprasti, kad jie buvo nemaži.

„Taigi, žiūrėkite, gerieji žmonės. Ukrainos raketinės ir artilerijos pajėgos jau kelis kartus smogė mūsų sprendimų priėmimo centrams. Su rezultatais. Centrai yra maži, bet svarbūs. Nerašau, kur, kada, kiek ir kam, kad neišduočiau karinės paslapties“, – sakė jis.

Be to, Sladkovas piktinasi sistemingais raketų ir artilerijos smūgiais, per kuriuos žūsta Rusijos kariuomenės karininkai ir personalas, o okupantai patiria didelę žalą.

 

Gavę iš Jungtinių Valstijų tolimojo nuotolio raketinę artileriją, Ukrainos kariuomenės daliniai ėmė aktyviai taikytis į okupantus ir jų štabus iš tolimo nuotolio. Pasak liudininkų ir karinių šaltinių, naikinami degalų ir šaudmenų sandėliai, taip pat priešo karių dislokacijos vietos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(170)
(1)
(168)

Komentarai ()

Susijusios žymos: