NATO ekspertas pasakė, kas „akimirksniu paralyžiuotų Rusiją – klaidą reikia skubiai taisyti, padėtų tik visiškas sunaikinimas“  ()

Tai turėtų būti vienas iš pagrindinių Ukrainos kariuomenės tikslų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš pagrindinių Ukrainos kariuomenės tikslų turėtų būti pirmųjų 50 kilometrų, visų geležinkelių, jungiančių Ukrainos geležinkelių tinklą su Rusija ir Baltarusija, visiškas sunaikinimas. 

Tuomet Ukrainos ginkluotosios pajėgos atims iš Rusijos okupacinių pajėgų galimybes aprūpinti savo karius, kariaujančius Ukrainos teritorijoje, sviediniais, šarvuočiais, degalais bei tepalais.

Tai pareiškė italų karinis analitikas, NATO sausumos pajėgų ir artilerijos sistemų ekspertas Thomas Taineris, komentuodamas vaizdo įrašą, kuriame Ukrainos kariai atlieka užminavimo darbus ir stato įtvirtinimus pasienyje su Baltarusija.

Tyneris pabrėžė, kad pirmajame karo etape Ukraina padarė rimtą klaidą ir nesunaikino geležinkelio linijos, einančios iš Krymo (ir geležinkelio tiltą per Dnieprą, Antonovsky mieste). Štai kodėl Rusija dabar drąsiai - geležinkeliu -  aprūpina savo kariuomenę pietuose – Chersone ir Melitopolyje. 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: