[Žinios trumpai] Tarp okupuoto Luhansko gyventojų prasidėjo panika: „Stiprūs sprogimai vienas po kito, net namas drebėjo, miegas išgaravo iš karto!“ (Video)  ()

Liepos 11-osios naktį laikinai okupuotame Luhanske nuaidėjo keturi sprogimai, po kurių prasidėjo gaisras ir rusų amunicijos detonacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietos gyventojai pranešė apie naktinius raketų „atvykimus“ į Luhanską - jos kirto rusų kariniam objektui. Kol kas nežinoma, ar smūgis buvo nukreiptas į sandėlį, ar į Rusijos pajėgų dalinį. Pirminiais duomenimis, prasidėjo amunicijos detonacija.

Tinklaraštininkas Andrejus Smolijus pranešė apie sprogimus:  „Luhanske buvo smūgis rašistų pajėgoms. Kaip kalbama, dirba HIMARS. Tai 100 proc.“

Okupantai amunicijos sandėlius bando apsaugoti oro gynyba ir netgi teigia, kad jiems pavyko numušti „oro taikinį danguje virš Luhansko“. Vietos visuomenėje kyla panika.

Panašių į naktinius sprogimų gyventojai sako negirdėję, nors Donbase karas vyksta jau 8 metus. Pasak gyventojų, smūgiuota objektui, kuriame visada buvo karinės Luhansko pseudorespublikos formacijos. Iš Luhansko gyventojų pranešimų: „Dabar ten sunku. Tai ne sandėlis su amunicija, o kaip kareivinės“; „Stiprūs 4 sprogimai vienas po kito. Net namas drebėjo, pro langus nieko nesimato, bet kažkas važiuoja automobiliais“, „Pakelėje apdaužė sandėlį, šiandien ten dar buvo daug karių!“

(28)
(1)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: