[Žinios trumpai] Net 66 km nuo fronto linijos! Susprogo karinė bazė, į kurią rusai pabėgo po atakos Melitopolio aerodrome  ()

Dega ir Nepaprastųjų situacijų ministerijos karinio dalinio bazė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų fronte Rusija prarado dar vieną užnugario bazę. Mirny kaime, esančiame į šiaurę nuo Melitopolio, dega rusų įsibrovėlių sandėlis. Informaciją „Telegram“, remdamasis vietiniais šaltiniais, liepos 12 d. patvirtino Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas.

Gaisras kilo Rusijos įsibrovėlių užgrobtoje Nepaprastųjų situacijų ministerijos karinio dalinio bazėje. Gyventojai suskaičiavo apie 25 sprogimus. Dabar iš tos pusės matomi tirštų juodų dūmų debesys.

Fiodorovas pažymėjo, kad būtent į šį objektą Rusijos kariai atgabeno karinę įrangą po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino jų bazę Melitopolio aerodrome.

Ukrainos kariuomenė šiuo metu neprisiima atsakomybės už kitos Rusijos bazės sunaikinimą. Svarbu pažymėti, kad Mirnu kaime esanti įsibrovėlių bazė, ji yra apie 66 km nuo fronto linijos.

 

Per paskutinias dvi savaites Rusija prarado dešimtis karinių bazių Pietų ir Rytų frontuose, taip pat sandėlių su amunicija, kuru ir įranga. Šie incidentai sutapo su tolimojo nuotolio raketų artilerijos pasirodymu Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, ypač HIMARS.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(4)
(171)

Komentarai ()

Susijusios žymos: